AK Parti İzmir'de Saygılı dönemi başladı

AK Parti İzmir'de Saygılı dönemi başladı

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin milletvekili adaylığı için istifa etmesinin ardından, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluru ile bayrağı devralan Bilal Saygılı, 1 hafta içinde kendi yönetimini oluşturacak.

MÜSİAD'ın önceki dönem İzmir Şube Başkanı Bilal Saygılı, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluru ile AK Parti İzmir il başkanlığına atandı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda bugün yapılan devir teslim töreni ile Saygılı dönemi resmen başladı.

whatsapp-image-2023-04-01-at-15-58-58-1.jpeg

Genel seçimlerde milletvekili adaylığı için istifa eden Kerem Ali Sürekli'den başkanlığı devralan Saygılı, genel merkezin oluru ile il yönetiminin istifasını istedi. Yapılan istek üzerine il yöneticilerinin tamamı istifasını sunarken, Saygılı'nın, önümüzdeki hafta cumaya kadar il yönetimi listesini hazırlayıp Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in onayına sunacağı öğrenildi.

bilal-saygili.jpg

AK Parti kaynakları il yönetimi ve yedeklerinin milletvekili aday adayı olmak için boşaldığını, seçimlere güçlü girmek için bu durumun gerekli olduğunu belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.