AK Parti İzmir'de tatil yok!

AK Parti İzmir'de tatil yok!

Bayramlaşma töreninde İstanbul mesajları

AK Parti İzmir’de bayramlaştı. İl başkanlığındaki töreni Milletvekilleri Necip Nasır ile Yaşar Kırkpınar, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, kadın ve gençlik kolları il başkanları, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

2_67.jpg

ASIL MAĞDUR BİNALİ YILDIRIM
İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde asıl mağduru Binali Yıldırım’ın olduğunu iddia eden Ali Sürekli, “Allah’ın izniyle, inşallah 23 Haziran’da hak yerini bulacak. Binali Yıldırım başkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Gece gündüz demeden herkes çalışıyor. İstanbul ile ilgili bir parantez açmak istiyorum. Çalışmalarla ilgili bilgi vermek ve sizden ayrı bir destek istiyorum. Bu bayram tüm gücümüzle İstanbul’a destek vereceğiz. Bayram tatili yok. İl başkanlığımız, ilçe başkanlılarımız bayram boyunca açık olacak. Eş, dost, hemşehriler aranacak. Binali Yıldırım’a destek isteyeceğiz. Sonuna kadar, 23 Haziran’a kadar yılmadan, bıkmadan, usanmadan Binali Başkanımız için çalışacağız. İnşallah 31 Mart’ta mağdur edilen Yıldırım 23 Haziran’da başkanlığı kazanacak. Algı yönetimi yapıyorlar. Aslında YSK’nın aldığı kararların mağduru Binali Yıldırım’dı. Oyların hepsi sayılsaydı Binali Yıldırım 2 aydır orada başkandı. Oyların hepsini saymadılar. CHP itiraz etti. Sadece geçersiz oyların sayılmasıyla aradaki fark 30 binden 12 bine indi. Hepsi sayılsaydı başkan Binali Yıldırım olacaktı. Olsun. Yine İstanbulluların tercihiyle Binali yıldırım o koltuğa oturacak” dedi.

İSTANBUL İÇİN İZMİR TEŞKİLATI TEYAKKUZA GEÇTİ
İzmir’de teşkilatın İstanbul Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım destek kapsamında çalışacaklarını kaydeden Sürekli, “İstanbul’dan buraya ziyarete gelenler var. 30 ilçemiz burada. Burada tatil yapıp döneceklerin sürecini takip edelim. Teşkilat başkanımız önderliğinde bir ekip kuruldu. İlçelerdeki teşkilat başkanlarının başkanlığında komisyonlar kuruluyor. Takip edilecek. Hiçbir seçmenin oy zayi olmasın. Gidilecek İstanbul’da takipler yapılacak” diye konuştu.

12_5.jpg

2024 HAZIRLIĞINA ŞİMDİDEN BAŞLAYACAĞIZ
Sürekli, “İstanbul seçimlerinin arından 31 Mart seçimlerinin değerlendirmesini yapacağız. Daha iyisi nasıl oluyor diye çalışacağız. 2024 hazırlığına şimdiden başlayacağız. 31 Mart’tan dolayı tüm İzmir teşkilatına teşekkür ediyorum. Önceki il başkanımız, yönetim kurulumu, Büyükşehir adayımıza teşekkür ediyorum. Herkes üzerine düşeni yaptı. Bizler çalışmaktan sorumluyuz, gerisi Allah’ın bileceği iş. Şu ana kadar en büyük oyu aldık. Hedefimiz Büyükşehir Belediyesi idi. Alamadık ama vazgeçmiş değiliz. Şimdiden diğer seçimler için çalışmaya başlayacağız” dedi.

Sürekli Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre’nin kendisine istifasını sunduğu bu ismin yerine ilçe yönetiminde yer alan Deniz Doğan’ı vekaleten atadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.