AK Parti İzmir'den CHP İzmir'e iade-i ziyaret

AK Parti İzmir'den CHP İzmir'e iade-i ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e iade-i ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'i makamında ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Sayın Yücel ve yönetim kurulu bizim il başkanlığı atanmasının ardından ziyaret etmişti. Çok güzel bir görüşme gerçekleştirildi. Ara sıra telefonla görüşüyoruz. İzmir’de hükümetimizin yatırımları koordinesi, takibi belediyelerin projelerine katkımız devam edecektir. Yine şehir hastanelerinin açılışı var bu konuda bilgi kirliliği var. Bu konuda başkanımızı bilgilendireceğiz” dedi.

img_3084.jpg 

CHP’li Yücel ise, “Geçtiğimiz ay bir ziyaret gerçekleştirmiştik. Bu buluşmalar farklı siyasi partilerden olsa, ülkemiz için hizmet yatırım ve sorun çözmek için önemli birlikteliklerdir. Biz konuya böyle bakıyoruz. Biz her iki partilerinin ve STK’ların görüşlerini alarak, çoğulcu, katılımcı bir demokrasi hayatta geçirebilirsek o zaman görevimizi tamamen yerine getirebiliriz” sözlerine yer verdi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN 30 AĞUSTOS ÇAĞRISI

Başkan Yücel, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarken, “30 Ağustos’ta tüm İzmirlilerin evlerini bayraklarla donatmasını istiyorum. 30 Ağustos ile ilgili sorunları olanlara en iyi mesajı vermiş oluruz” dedi.  Yücel’in çağrısına cevap veren Sürekli,  “30 Ağustos hakkında görüşlerinize katılmakla birlikte, tıpkı o gün olduğu gibi ülkemizin bölünmez bütünlüğü için çalışmaya devam edelim”  diye konuştu.

CHP’li Yücel, AK Partili Sürekli’yi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Efem Çukuru’nda düzenleyeceği  orman yangınların farkındalık programı ve ardından yapılacak özel meclise davet etti. Sürekli ise programı uyması halinde programa katılabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.