AK Parti İzmir’den çocuklara kitap!

AK Parti İzmir’den çocuklara kitap!

AK Parti İzmir İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Melek Eroğlu, hastanede tedavi gören ve yuvada kalan çocuklara yönelik, dağıttıkları kitap, boyama kalemi ve resim kağıdından, birbirinden güzel resimler ortaya çıktığını belirtti.

AK Parti İzmir İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, Kitap ve Kütüphane Haftası ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birleştirerek; Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören ve yuvada kalan çocuklara; kitap, boyama kalemleri ve resim kağıdı hediye etti. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler İl Başkanı Melek Eroğlu ve komisyon üyeleri Elif Özüm, Erkan Özkan, Necdet Heppekcan, Dilek Kaya ve Orbay Gökduman hediyelerin ulaşmasında yetkililer ile bire bir temas kurdu.

whatsapp-image-2021-04-29-at-09.45.48-(1).jpeg

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler İl Başkanı Melek Eroğlu yaptığı açıklamada, ‘’Pandemi nedeniyle yüzü yüze görüşemediğimiz çocuklarımıza, Kitap ve Kütüphane Haftası ve 23 Nisan’ı birleştirerek hediyelerimizi ulaştırdık. Hediye edilen boya kalemleri ile hayallerindeki resimleri çizerek, birbirinden güzel resimleri bize gönderdiler. Bizler de çok mutlu olduk. Pandemi öncesi her zaman yanında olduğumuz çocuklarımızla, fiziken yan yana gelemesek de gönüllerimiz bu resimlerle birleşti. Geleceğimiz olan çocuklarımızın ufuklarının ne kadar geniş olduğunu resimlerden de gördük. Bu resimleri İzmirli hemşehrilerimizle buluşturmak istedik. Ancak pandemi yasakları nedeniyle mümkün olmadı. 3 haftalık kapanma sonrası yasaklarda bir düşüş olursa, Bayram sonrası, Gündoğdu Meydanı’nda minik yavrularımızın resimlerini İzmirliler ile buluşturacağız. Bu süreç içerinde kuracağımız bir web sayfasında ve sosyal medya aracılığı ile de resimlerin online platformlarda da sergilenmesi için bir çalışma yapacağız’’ dedi.

whatsapp-image-2021-04-29-at-09.45.48.jpegwhatsapp-image-2021-04-29-at-09.45.47.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.