AK Parti Karabağlar hızlı başladı!

AK Parti Karabağlar hızlı başladı!

AK Parti İzmir’de kongre süreci devam ederken, kongresini tamamlayan AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten sokağa indi.

AK Parti İzmir’de kongre süreci devam ederken, kongresini tamamlayan AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten sokağa indi. Başkan Erten, yönetim kurulu üyeleriyle, gece geç saatlere kadar ev ve esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla biraraya geldi.

AK Parti’de metropol ilçeler arasında kongresini ilk yapan AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı, mevcut başkan Kazım Erten’i AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığına seçti. Yönetim kadrosunda değişiklikler yapan Başkan Erten, İlçede birlik ve beraberlik içinde 2019 için şimdiden çalışmaya başlamaları gerektiğini belirtti. 16 aylık başkanlık sürecinde Karabağlar için hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri vatandaşlarla paylaşmaya ve o projelerin hayata geçmesi için takipçi olmaya önem verdiklerini belirten Başkan Kazım Erten,  bir açıklamasında Karabağlar için  hedefini,  ''Yaklaşık 2 yıl sonra Karabağlar sadece İzmir'in değil, ülkemizin kentsel dönüşümüne, sosyokültürel gelişmesine örnek olacak. Avrupa şehir şartları kriterlerinin üzerinde bir vizyonla Karabağlar öne çıkacak'' diye anlattı.

AK Parti’de bazı ilçelerin kongreleri  henüz tamamlanmamış ve İl kongresi hazırlıkları hızla devam ederken AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, yönetim kurulu üyeleriyle sokaklara inerek, 2019 için hızlı bir giriş yaptı. Başkan Erten, önceki gün gece geç saatlere kadar yönetim kurulu üyeleri Serap Eyce, Metin Uslu ve İdris İnan ile birlikte, Karabağlar’ın çeşitli mahallelerinde ev ziyaretleri ve esnaf ziyaretleri yapıp, sokaklarda vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Erten, evlerinde, işyerlerinde vatandaşlarla buluşmasında, Karabağlar’da önümüzdeki süreçte yapmayı düşündükleri projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Erten, Karabağlar’ın AK Parti belediyeciliğiyle tanışmasıyla daha da hızlı gelişeceğini ve Avrupalı bir şehir kriterlerine  kavuşacağını belirtti. 

Vatandaşlar ise, Başkan Erten’e, ilçede belediyenin sadece çöp toplayan bir kurum olduğunu, hayatlarını kolaylaştıracak başka bir hizmet alamadıklarını, 50 yıl önce nasılsa yine aynı Karabağlar’da yaşadıklarını belirterek şikayetlerini dile getirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.