AK Parti Karabağlar'dan aşure hayrı

AK Parti Karabağlar'dan aşure hayrı

Muharrem ayı nedeniyle AK Parti Karabağlar İlçe mahalle yönetimleri tarafından aşure etkinliği düzenlendi.

Muharrem ayı nedeniyle AK Parti Karabağlar İlçe mahalle yönetimleri tarafından aşure etkinliği düzenlendi. Etkinliğe AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, İlçe koordinatörü İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ahmetoğlu, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

Muharrem ayı nedeniyle Türkiye genelinde, birlik ve beraberliğin göstergesi olarak aşure etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyor. İzmir’in Karabağlar İlçesinde AK Parti Karabağlar İlçe General Asım Gündüz ve Osman Aksüner Mahalle yönetimlerinin organizasyonu ile aşur etkinliği düzenlendi.

Dev tencerede mahalle hanımlarının imece usulu katkısıyla yapılan aşure etkinliğine AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi ve Karabağlar İlçe Koordinatörü Hüseyin Ahmetoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, kadın kolları üyeleri, mahalle başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Aşurenin hazır hale gelmesinden sonra AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten ve İlçe Koordinatörü Hüseyin Ahmetoğlu dev aşure tenceresinin başına geçerek, vatandaşlara aşure ikram ettiler. Başkan Erten, ‘Allah kabul etsin’ diyerek tabaklara koyduğu aşurenin birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı koymasını dileyerek servis etti.  

Aşure etkinliğinden sonra Başkan Erten, yönetim kurulu üyeleriyle çevredeki vatandaşları, muhtarlığı, okul yöneticilerini ve esnafı da ziyaret ederek, Karabağlar’ın geleceğiyle ilgili istişarelerde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.