AK Parti Karabağlar'ın seçim stratejisi; "Borç"

AK Parti Karabağlar'ın seçim stratejisi; "Borç"

Karabağlar’da Ak Parti'den belediye başkan aday adayı olmak isteyen tüm isimler seçim stratejisini Karabağlar Belediyesi'nin borcunun mevcut başkan Muhittin Selvitopu'nun belediyeyi aşırı borçlandırması üzerine kurdu.

CHP’li Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun göreve geldikten sonra başlattığı tasarruf kampanyası çerçevesinde makam araçlarını satma şovu AK Parti'nin en büyük seçim kozu oldu. Selefi Sıtkı Kürüm'den devraldığı belediyenin borç batağında olduğunu belirterek ilk icraat olarak başkan yardımcıları ve kendisinin makam araçlarını satan Selvitopu'nun bu hareketi pahalıya patladı. Ak Parti'den belediye başkanlığı için aday adayları bu eylemin ardından belediyenin borcunun yaklaşık yüzde 300 arttığını belirterek siyasi çalışmalarını bu temel üzerine kurdu.

Sosyal medyadan grafikli eleştiri

Belediye başkanı adaylığı için çalışmalara başlayan Karabağlar Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Bünyamin Demir, bu konuda sosyal medya hesaplarından grafikli paylaşımlarda bulunmaya başladı. Belediye araçlarını ve dairelerini satarak ekonomik dar boğazdan çıkılamayacağını belirten Demir, "Belediyenin geçmiş dönem borcu 70 milyon liradan 220 milyon liraya yükseldi. İller Bankası'ndan da 20 milyon lira kredi istediler. CHP belediyeciliği Karabağlar'a da kaybettiriyor" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.