AK Parti Tire'de aday sayısı arttı!

AK Parti Tire'de aday sayısı arttı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı ile kongreye gideceğini duyurdu

Mert Falakalı ile kongreye gideceğini duyuran Ak Parti İzmir İl Başkanlığı'nın açıklamasının ardından Ak Partili eski yönetici Veysel Sağlam adaylığını açıkladı. Mert Falakalı’nın yeniden aday olacağının duyurulmasının ardından tabanın rahatsızlığını dile getiren aralarında eski Belediye Başkanı, eski İlçe Başkanları, eski Belediye Meclis Üyesi, eski Kadın Kolları Başkanı ve eski Gençlik Kolları Başkanlarının olduğu yaklaşık 60 kişilik gurup geçtiğimiz gün olağanüstü toplandı. Özellikle  Yerel seçimlerde alınan başarısız sonuçları ve ilçe de hizmetlerin tanıtımı ve vatandaşla olan diyaloğun kopuk olduğunu belirten gurup, Mert Falakalı’nın tekrardan aday gösterilmesinin yanlış bir karar olduğunu söyleyerek Kongre’de aday çıkaracaklarını açıkladılar. Eski yöneticilerin çıkaracağı aday ile Ak Parti’nin Nisan ayında yapacağı kongre de şimdilik toplamda üç aday yarışacak. 

17967d5b-44c8-4bdf-ba3a-3419f5085945.jpg

İL BAŞKANLIĞI VE GENEL MERKEZ İLE GÖRÜŞECEKLER

Şimdilik adayı sır gibi saklayan gurup, önümüzdeki hafta İl Başkanlığı ve Genel Merkez ile bir görüşme yapacak. Yapılan görüşmenin hemen ardından adaylık açıklaması yapılacak.

GÖNÜLLERE GİRMEMİZ LAZIM

Adaylık süreci  ile ilgili açıklamalarda bulunan gurup sözcüsü Mehmet Özdaş, Cumhurbaşkanımız bugün teşkilatlar ile ilgili tavrını çok net ortaya koydu. İl ve İlçelerdeki kanaat önderlerini bulup onların fikrini alın dedi. Maalesef Tire’de bir çok akil insanın fikri alınmadan iş oldu bittiye getirilmeye çalışılıyor. Tire’de en büyük eksiğimiz diyalog. Maalesef Tire teşkilatımız vatandaştan kopuk. Bir hizmet yapılacaksa zaten büyüklerimiz  mülki amirlerimiz gerekli çalışmayı yapacaklardır. Bizim teşkilat olarak en büyük eksiğimiz Partimizin icraatlarını kapı kapı dolaşıp halkımıza anlatmak. Maalesef Tire’de biz bunu yapamıyoruz. Particilik Sosyal Medya fotoğrafçılığı ile olmuyor. Yeterince gönüllere girememişiz ki  halkımız bize vize vermemiş. Bir yerde başarısızlık varsa bu hep beraber sorgulanmalı ve sonuca ulaşılmalıdır. Başarıyı yakalayamayan kişi  bayrağı taşıyacak başka birine vermelidir. İnşallah bu şuurla hareket ederek 10 Nisanda yapılacak olan kongremizde Tire’de yeniden şahlanışın öncüleri olarak 2023 vizyonuna gönüllere girerek ulaşacağız” dedi.

fbbe7f34-884a-4ecd-876a-9ba8e2e7b6d4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.