AK Parti, Torbalı’da 2023’e hazır!

AK Parti, Torbalı’da 2023’e hazır!

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, Bölge Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın ev sahipliğinde toplandı. Parti içi meselelerin görüşüldüğü basına kapalı toplantıdan birlik ve beraberlik mesajları verildi

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı’nın iki ay aradan sonra gerçekleştirdiği istişare toplantısından önemli mesajlar çıktı. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İl yöneticileri, AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, kadın ve gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ile mahalle başkanları katıldı. Toplantıya katılan teşkilat mensupları tek tek söz alarak bölgelerinde yaşanan sorun, talep, istek ve şikayetleri ilettiler. Toplantının sonunda ise birlik ve beraberlik mesajları verildi.

0db395c9-3916-4cb3-8ec5-c5419fef94e1.jpg

GÜNAYDIN, “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “İki ay aradan sonra yeniden beraberiz. Bu büyük ailenin bir parçası olmaktan her zaman onur duydum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gece gündüz demeden, teşkilatımızın tüm kademeleri ile beraber sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz. Verdiğiniz emeklerden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bölge milletvekilimiz sayın Mahmut Atilla Kaya’nın da destekleri ile ilçemiz için, Torbalılı hemşehrilerimiz için çalışmaya, Torbalı’ya hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

ÇAĞLAR, MECLİS ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİVERDİ

Toplantıda söz alan AK Parti Belediye Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, “Parti çalışmalarımız hakkında ilçe başkanımız gerekenleri anlattı. Bende sizlere meclis çalışmalarımız hakkında bilgi vermek istiyorum. Bildiğiniz gibi son yerel seçimlerde Torbalı halkı bizlere muhalefet görevi verdi. Bizler de alnımızın akıyla görevimizi yerine getiriyoruz. Torbalı halkının sorunlarını, şikayetlerini sürekli meclis gündemine taşıyoruz. Ancak maalesef Torbalı tarihinin en basiretsiz, en beceriksiz belediye yönetimi ile karşı karşıyayız. Böyle olacağını biliyorduk, onun için 8 ay önce belediye meclisinde gerçekleşen seçimde ortaya bir duruş koyup başkanlığa aday olmuştum. Bildiğiniz gibi oy kabininde fotoğraf çektirmek dahil her türlü yola başvurdular, ona rağmen 1 oy farkla kaybettik. Nasip değilmiş diyerek yolumuza devam ettik” dedi.

KAYA, TÜM TEŞKİLATI TEK TEK DİNLEDİ

Torbalı teşkilatına övgüler yağdıran AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Bir araya gelip, saha çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunalım istedik. Maşallah Torbalı AK Parti ailesi tam kadro burada. Göstermiş olduğunuz bu ilgiden, bu birlik ve beraberlikten dolayı sizleri tebrik ediyorum. AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ve yönetimini de ayrıca tebrik ediyorum. Torbalı Teşkilatı, saha çalışmaları ile, birlik ve beraberliği ile Türkiye’nin en başarılı teşkilatlarından biri. Aynı şekilde çalışmalarınıza devam edeceğinize hiç şüphem yok” dedi.

ANA GÜNDEM SAĞLIK VE EKONOMİ

Sağlık ve ekonomi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Kaya, “Şehir hastanelerini ülkemize kazandırdığımızda karşı çıktılar. Bu pandemi döneminde ne kadar doğru bir hizmet yaptığımızı gördük. Kendine gelişmiş diyen birçok ülke vatandaşlarını ölüme terk ederken, korona testini bile ücretli yaparken bizler vatandaşlarımıza ücretsiz sağlık hizmeti verdik. Pandemi ile beraber tüm dünyada ekonomik sıkıntılar yaşanıyor. Bunun ülkemize de yansımaları oluyor. Ama emin olun milletimizin umudu sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Allah’ın izniyle tüm sıkıntılarımızı en kısa sürede çözeceğiz” dedi.

“DAHA TORBALI’NIN YOLLARINI ÇÖZEMİYORLAR”

Torbalı’nın bozuk yollarını da eleştiren Kaya, “Geçen gün ailecek bir yürüyüş yapalım dedik, Koruluk’a kadar yürüyemedik, her yer çukur, her yer çamur. Daha Torbalı’nın yollarını bile çözemiyorlar. Bu yollar 3 yıl önce böyle miydi? Kemalpaşa Kavşağı için çalışmalar başlayacak, 6 aydır İZSU’nun yer teslimi yapmasını bekliyoruz. Bir hattı alıp kenara çekemiyorlar. CHP’nin genel yapısı bu, hizmet etmek gibi bir dertleri yok” dedi.

64 FABRİKA İÇİN 250 BAŞVURU YAPILDI

Bu yıl Torbalı’da 6 yeni okulun eğitime başlayacağını duyuran AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Torbalı’da bu yıl 6 yeni okulumuz eğitim vermeye başlayacak. İnşallah önümüzdeki yıl da 7 yeni okulun planlamasını yapmış durumdayız. Bunun yanında Torbalı’ya bir de 64 yeni fabrika kazandırıyoruz. Şimdiye kadar 250 yatırımcı başvuru yapmış durumda. Artık kura ile belirlemek zorunda kalacağız. Sağlık, ulaşım, eğitim ve diğer konularda ilçemize kazandırdığımız yatırımlar nedeniyle sanayiciler Torbalı’ya fabrika kurmak için sıraya girmiş durumdalar” dedi.

702514dc-6743-4aa2-9d14-e5b306975f9d.jpg

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı olarak ilk hedeflerinin 2023 seçimleri olduğuna dikkat çeken Kaya, “2019 yılında bir seçim kaybettik. Oysa ki ilçemize 5 yılda Cumhuriyet tarihi kadar yatırım ve hizmet kazandırmıştık. 2019’u bir yol kazası olarak görüyorum. Bir daha böyle bir yol kazası yaşamamak için birbirimize kenetleneceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Allah’ın izniyle 2023 seçimlerinde partimizi tekrar Torbalı’da birinci parti yapacağız. Sizlere güveniyorum” ifadelerini kullandı. Toplantının sonunda aile fotoğrafı çekildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.