AK Parti’de flaş gelişme! Şengüler adaylığını açıkladı

AK Parti’de flaş gelişme! Şengüler adaylığını açıkladı

AK Parti Urla İlçe Başkanlığı’nın 8 Nisan’da gerçekleşecek genel kurulu öncesinde şok bir gelişme yaşandı.

AK Parti Urla İlçe Başkanlığı’nın 8 Nisan’da gerçekleşecek genel kurulu öncesinde şok bir gelişme yaşandı. Önce İzmir İl Başkanlığı, ardından da Ankara Genel Merkez’de ilçe başkanlığı için mülakata davet edilen Önder Şengüler, parti yönetiminin mevcut başkan Ahmet Olgun Bilici ile devam kararından sonra mücadeleyi bırakmayacağını ve kongrede aday olacağını açıkladı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığına Aydın Şengül’ün atanmasıyla hızlanan ilçe yapılanmaları sürerken, Urla İlçe Başkanlığı’nda ilginç bir yarışın gerçekleşeceği ortaya çıktı. İlginç gelişmenin kronolojisi şöyle oldu:

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün davetiyle Çetin Tutar, Ömer Tiryaki, Şahin Emre, Ercan Ergüçlü, Ahmet Olgun Bilici ve Önder Şengüler mülakata gitti.

İzmir’deki mülakattan bir hafta sonra AK Parti Genel Merkezi Şahin Emre, Ercan Ergüçlü, Ömer Tiryaki ve Önder Şengüler’i Ankara’ya mülakata davet etti.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal ve AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün yer aldığı komisyonda yapılan görüşmelerden bir saat sonra Genel Merkez Urla’da mevcut başkan Ahmet Olgun Bilici ile devam kararı aldıklarını açıkladı.

Bu gelişmenin ardından Şengüler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu içeren bir yazı kaleme aldı.

AK Parti Urla İlçe Başkanlığı’nın 8 Nisan’da gerçekleşecek genel kurulu öncesinde ise Önder Şengüler sürpriz bir hamle yaptı ve kongrede Ahmet Olgun Bilici’nin karşısına aday olarak çıkacağını açıkladı.

Aday yönetimi sır gibi saklayan Önder Şengüler, ”AK Parti Urla kurucu üyeleri, eski teşkilat ve ilçe başkanları bu süreci destekliyor. Teşkilat tabanından gelen talep doğrultusunda aday olmam kaçınılmaz oldu” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.