AK Parti'den ASKON İzmir'e ziyaret!

AK Parti'den ASKON İzmir'e ziyaret!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır ve AK Parti Gaziemir Belediye Başkanı Nazmi Yılmaz ASKON İzmir Şubesinin konuğu oldu. Seçim kampanyası ve projeleri hakkın ASKON Üyelerine bilgiler verdi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) konferans salonunda gerçekleşen toplantıya ASKON İzmir Şubesi üyeleri iş dünyası temsilcileri ve misafirler katıldı.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE TALİBİZ

Nasır, Sloganı 'Memleket İşi, Gönül İşi' olarak belirlenen seçim manifestosuyla birlikte özellikle, çevreye saygılı, altyapı, eğitim, sağlık, ulaşım, kültür ve sanat ile ilgili önemli yatırım ve projelerin hayata geçirileceğini, kimlikli kentler oluşturulacağını dile getirdi.

AK Parti'nin uygulayacağı 'Gönül Belediyeciliği' anlayışıyla İzmir'in daha çağdaş modern ve yaşanabilir bir kent haline geleceğini kaydeden Necip Nasır, “AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Nihat Zeybekçi, kentimiz için büyük bir şanstır. Akdeniz'in yıldızı, ülkemizin dünyaya açılan kapısı İzmir'i yönetmek için hem belediyeciliği bilmek, hem de ekonomiyi bilmek gerekir. Zeybekçi, hem ekonomi hem de belediyecilik alanında engin tecrübelere sahip. İzmir'in geleceği için önemli bir aday, İzmirli hemşerilerimin bu seçimde siyasi düşünceleri bir kenara koyarak hizmet edecek belediyecilik anlayışına destek vereceklerine ve işi ehline teslim edeceklerine inanıyorum” diye konuştu.

img_5080.jpg

Önümüzdeki seçimin İzmir için bir dönüm noktası olacağını hatırlatan Nasır, kentin AK Belediyecilikle birlikte yerelde de kalkınacağını, beyin göçünün duracağını ve artık değişim vaktinin geldiğini sözlerine ekledi. Necip Nasırdan sonra konuşan AK Parti Gaziemir Belediye Başkanı Nazmi Yılmaz "Gaziemirli hemşerilerimizin hayallerindeki projeleri hayata geçireceğiz dedi.

img_5126.jpg

GAZİEMİRLİ GAZİEMİR'İ YÖNETECEK

Şeffaf, hesap verebilen denetlenebilen katılımcı bir belediye yönetimini Gaziemir'de hakim kılmak istediklerini vurgulayan Cumhur ittifakının Adayı Nazmi Yılmaz, "Gaziemirli hemşerilerimizin hayallerindeki projeleri hayata geçireceğiz. Muhtarlarımız, kanaat önderlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve mesleki odalarımızı ile birlikte olmaya devam edeceğiz. Gaziemir'i Gaziemirliler yönetecek. Ortaya çıkan muhteşem tabloyla milletimiz farkı görecek"şeklinde konuştu.

img_5092.jpg

DESTEĞE HAZIRIZ

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır'a  ve Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü, ülke olarak ekonomik bir seferberlik başlatmak gerektiğini vurguladı.

"Ülkemizin ve hükümetimizin yanındayız" mesajını veren Gücü, her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduklarının altını çizdi; herkesin elini taşın altına koymasının önemine vurgu yaptı.

Ülke olarak yaşanan sıkıntılara karşı güçlü bir ekonomi politikası da uygulanması gerektiğine dikkat çeken Şerafettin Gücü, hem vatandaşların hem de kamunun tasarruf yapmasının doğru olacağını sözlerine ekledi.

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.