AK Parti'den İZSU'ya 4 yaşındaki çocuğa icra takibi iddiası

AK Parti'den İZSU'ya 4 yaşındaki çocuğa icra takibi iddiası

AK Parti İzmir, vefat eden babasının su borcu nedeniyle İZSU tarafından 4 yaşındaki çocuğa icra takibi başlatıldığını iddiasını sosyal medya hesabından paylaştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili ve AK Parti İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı Recep Tayyip Taslak konu ile alakalı sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

aw275243_01.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile, 2017 doğumlu bir çocuğa, babasının su faturası borcu nedeniyle İZSU (İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) tarafından icra takibi başlatıldığını söyledi. AK Partili Hızal, sosyal medya hesabında icra takibi belgelerinin fotoğraflarını da paylaştı.

aw275243_03.jpg

"Yaptığınız hataların bedelini İzmir'in evlatlarına ödetemezsiniz"

Konuyla ilgili açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, "Kayıp kaçaktan dolayı yılda 660 milyon TL'yi havaya kaptıran İZSU'nun, 2017 doğumlu bir çocuğa, vefat eden babasının borcu sebebiyle icra takibi başlattığını üzülerek öğrendik. Yaptığınız hataların bedelini İzmir'in evlatlarına ödetemezsiniz" sözlerine yer verdi.

aw275243_02.jpg
AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili, konuyla ilgili, "Açıklamaya fazlasıyla muhtaç bir vahamet var karşımızda! CHP'li Büyükşehir Belediyesi babası vefat etmiş 4 yaşındaki bir çocuğu su borcu için icraya vermiş!  Bu nasıl bir su politikası, nasıl bir sistem zafiyeti, nasıl bir derman belediyeciliktir?!" açıklamasını yaptı. 

AK Parti İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı Recep Tayyip Taslak ise, "CHPli İzmir Belediyesi'nin 4 yaşındaki bir çocuğa icra takibi başlatması zulümdür ve kabul edilemez.  İzmir BB'nin bunu bile yapacağı aklımıza gelmezdi ve sonunda bunu da yaptılar dedirtti.  Kardeşimizin sonuna kadar yanındayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.