AK Parti'den 'yeni parti' açıklaması: Aklından geçiren varsa...

AK Parti'den 'yeni parti' açıklaması: Aklından geçiren varsa...

AK Parti tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mehmet Özhaseki, dün bir dönem partisinde görev yapmış isimlerin yeni parti kuracağı iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, dün Habertürk TV'de Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı.

"Seçmen niye size oy vermeli" diye sorulması durumunda vereceği yanıtı anlatan Özhaseki, "Ankara başkent. Türkiye'nin gurur kenti. Burayı yönetecek insanın belediyeciliği ve şehirciliği bilmesi lazım. Ve Ankara'yı başkentler arasındaki rekabette en ileriye taşıyacak olgunlukta olması lazım. İşini bilmeyen insanların işbaşına geçmesi Ankara için kötülük olur" ifadelerini kullandı.

ozhaseki-aa-1_16_9_1551160841-670x371.jpg

YENİ PARTİ İDDİALARI

Özhaseki, bir dönem partisinde görev yapmış isimlerin yeni parti kuracağı iddiasına ilişkin olarak "Son derece yanlış bulurum. Nihayetinde biz bir ekibiz. Ara ara yol arkadaşlığımızda belki yanlış anlaşılmalar ya da zaman içinde farklı düşüncelerimiz olabilir. Baş olma sevdası… Üzülerek bunu birçok insanda görüyorum. İktidar olarak kazanımları göz önüne getirin. Önceki hükümetlerden başarılı mıyız, evet. 16 yıllık AK Parti iktidarı eski iktidarlara göre başarılı. Vesayet rejimi diye lanet bir ortam vardı değil mi? Öyle bir tehlike kaldı mı? İnançlarımız üzerinde baskı vardı. Recep Tayyip Erdoğan başardı bunu çözmeyi. Bu işi aklından geçiren varsa bir kez daha sakince düşünüp nefislerine uymamalarını tavsiye ederim" görüşünü dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.