AK Parti’li Arslan: “Buca'nın daha güzel olması için her şeyi var”

AK Parti’li Arslan: “Buca'nın daha güzel olması için her şeyi var”

Medya Ege TV'de canlı olarak yayınlanan Gazeteci Yazar Ali Eyce'nin hazırlayıp, sunduğu Siyaset Gündemi’nin konuğu AK Parti Buca Belediye Başkanı aday adayı Mustafa Arslan oldu.

Medya Ege TV'de canlı olarak yayınlanan Siyasetin Gündemi programına konuk olan AK Parti Buca Belediye Başkan aday adayı Mustafa Arslan, Buca'nın daha güzel bir ilçe olması için herşeyinin var olduğunu belirterek, "Buca'ya sadece bu potansiyelini kullanabilen, vizyonunu ve değişimini gerçekleştirebilen bir belediye başkanı lazım. Bucalılardan AK Parti'ye, bizlere oy vermelerini, Buca için bu şansı kendilerine yaratmalarını istiyorum" dedi.

q-001.jpg

Medya Ege TV'de canlı olarak yayınlanan Gazeteci Yazar Ali Eyce'nin hazırlayıp, sunduğu Siyaset Gündemi’nin konuğu AK Parti Buca Belediye Başkanı aday adayı Mustafa Arslan oldu. Buca Belediye Meclis üyeliği ve AK Parti Buca İlçe Başkanlığı görevlerini yürüterek Buca'da yıllarca siyaset yapan Mustafa Arslan, geçtiğimiz aylarda, ilçe başkanlığı görevinden AK Parti Buca Belediye Başkan aday adayı olmak için görevini bıraktı.

Çocukluğunu Buca'da geçirip ve yıllarca Buca'da, Bucalılar için siyaset yaptığını belirten AK Parti Buca Belediye Başkan aday adayı Mustafa Arslan, ilçe başkanlığı yaptıkları dönemde, hükümet sorumluluğunu taşıdıkları için Buca'ya bir çok şeyi de kazandırdıklarını belirtti. Buca'nın spor kompleksi ihtiyaçlarını, otobana bağlantı yollarını, mevcut hastanenin ihtiyaçlarını giderdiklerini belirten Arslan, Buca'nın halen ihtiyaç dahilin bekleyen bir hükümet konağına ihtiyacı olduğunu söyledi. Buca Belediye Başkan aday adayı Mustafa Arslan, Buca'ya bir fakülte hastanesi kazandırmak çalışmasını da tamamladıklarını belirterek, "Demokrasi Üniversitesi'yle bütün görüşmeleri yaptık. Mevcut Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’nin Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi olması yönünde çalışmaları tamamladıklarını belirtti.

Buca'nın kültür, eğitim, spor, tarih ve sosyal etkinlik anlamında İzmir'in en büyük ve en verimli ilçelerinden birisi olduğunu olduğunu belirten AK Parti Buca Belediye Başkan aday adayı Mustafa Arslan, "Buca'da 600 metrelik bir Forbes Yolunu aylarca bitiremeyen bir yönetim zaafiyeti var. Bu kadar potansiyeli olan ilçemiz malesef, mantalite değişmediği için, sadece belediye başkanı ismi değiştiği için ve CHP'li bir belediyeciliğe teslim edildiği için halen sorunlarını çözememiş durumda. Biz diyoruz ki, AK Belediyecilik Buca'ya çok şey kazandıracaktır. Vatandaşlarımız, Bucalılar, bir defa dahi olsa bizden yana, daha önce değerli başkanımız Cemil Şeboy döneminde olduğu gibi Buca'da AK Belediyecilik için bir şans versinler ve kendileri için yarattıkları bu şansı görsünler" dedi.

Buca'nın değerli Bakanımız Işılay Saygın, değerli başkanımız Cemil Şeboy, Yüksel Çakmur gibi Türkiye ve İzmir siyasetine damga vurmuş siyasetçileri de yetiştirebilmiş bir ilçe olduğunu anlatan AK Parti Buca Belediye Başkan aday adayı Mustafa Arslan, "Buca'nın cezaevi sorununu ben çözeceğim. O cezaevi ben belediye başkanı olduğumda ilçemizde yaşayanlara verdiğim ilk sözüm. Bucalıların, yaşanabilir bir Buca, yaşayan bir Buca, yaşanacak bir Buca için tek yapmaları gereken, yerel seçimlerde tercihlerini bizden, AK Belediyecilikten yana kullanmaları ve işi ehline vermeleri. Bu anlamda önümüzdeki yerel seçimlerde bizler sorumluluğumuzu biliyoruz, Bucalılarda ne yapmaları gerektiğini bilmeliler. Seçime ideolojik korkudan uzak, önümüzdeki beş yılda Buca'nın değişimine katkı koymak, destek olmaktan yana kullanmalarını bekliyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.