AK Partili Bekle'den İzmirliler'e 15 Temmuz teşekkürü

AK Partili Bekle'den İzmirliler'e 15 Temmuz teşekkürü

"Ülkemiz adına şehitlerimiz adına takipçisi olacağız"

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, 15 Temmuz da nöbette duran tüm İzmir'lileri tebrik etti. 

Bekle;15Temmuz şehitlerimiz, gazilerimiz kıymetli aileleri ve aziz milletimiz adına; Sincan’da vatanımızın istiklaline, milletimizin iradesine kasteden FETÖ’cü hainlerin, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Akıncı üssündeki eylemleriyle ilgili yargılandığı davaları milletvekili arkadaşlarımızla takip ediyoruz. Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında devam eden yargılanma sürecinin, mahkemelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz dedi. 

İşte Bekle'nin açıklamaları:

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerinin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin üçüncü yıl dönümü sebebiyle dün gece muhteşem bir topluluk İzmir’de bir araya geldi. 

Milletimizin demokrasiye olan inancı ve bağlılığının göstergesi olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün üçüncü yılında Şehitlerimizin emaneti olan yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileklerimi tekraren ifade ediyorum.

Gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Rabbim her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bu güzel ülkeyi korusun, vatanımızı her türlü saldırıdan, ihanetten muhafaza buyursun, bu millete bir daha 15 Temmuz vari acılar, travmalar yaşatmasın. Bu duygularla, İzmir’de dün gece boyunca nöbette olan, vatanımıza olan sevdalarını bir kez daha gösteren vatandaşlarımıza selam, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.