AK Partili Bölünmez Çankırı: "CHP’li küskünlerden oy alabiliriz"

AK Partili Bölünmez Çankırı: "CHP’li küskünlerden oy alabiliriz"

Bölünmez Çankırı’dan Gaziemir’e teşekkür ziyareti

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Gaziemir’de yaptığı teşekkür ziyaretlerinde 2019 yerel seçimlerine vurgu yaparak, “Gaziemir’de belediyecilik yönünden sıkıntıları CHP’li olanlar bile yüksek sesle dillendiriyor. CHP’nin kendi küskün tabanından yerel seçimlerde oy alabiliriz” dedi

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, seçimlerden sonra gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerini Gaziemir ilçesi ile sürdürdü. Gaziemir’de yoğun bir program gerçekleştiren Bölünmez Çankırı’yı Gaziemir teşkilatı program öncesinde sürpriz doğum günü etkinliği ile karşıladı. Gaziemir İlçe Başkan Yardımcısı Yasemin Araz’ın kızı İrem Araz ve Kadın Kolları’nın birlikte organize ettiği doğum günü sürprizi ile çok mutlu olan Bölünmez Çankırı, bütün Gaziemir teşkilatına yürekten teşekkürlerini sundu.

1-525.jpg

HEPİNİZ ÇOK DEĞERLİSİNİZ

Bölünmez Çankırı, nazik düşüncelerinden ötürü önce İrem Araz’a ardından bütün teşkilata teşekkürlerini sunarak şunları dile getirdi: “Gaziemir, erken genel seçimlere kalan 28 günlük kısa döneme rağmen en fazla program yaptığım ilçelerin başında geliyor. Ramazan ayında Gaziemir ilçemizde teşkilatımız ve milletimiz ile yaptığımız iftar ve sahur programlarının neşesini ve sevincini dün gibi hatırlıyorum. Gaziemir teşkilatı ve Gaziemir halkı ile seçim boyunca güzel diyaloglar içerisinde olduk. Deyim yerindeyse sizler bizleri bağrınıza bastınız. Hamdolsun güzel bir seçim dönemi geçirdik. Rabbime şükürler olsun ki seçimden de galip çıkmayı başardık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı necip milletimize ilk başkan olarak seçmenin gururunu hep birlikte yaşadık. Kendi şahsım, Gaziemir teşkilatı ve Gaziemir’de yaşayanların bunda bir nebze de olsa katkısı oldu ise ne mutlu bize diyorum. Seçim döneminde farkını hissettiren Gaziemir teşkilatına teşekkür için geldiğim bugünde bana hazırlamış oldukları doğum günü etkinliği için de teşekkürlerimi sunuyorum. Hepiniz benim için çok değerli şahsiyetlersiniz. Hepiniz ile ayrı ayrı gurur duyuyorum. İnşallah bugün burada kestiğimiz pasta güzelliklere vesile olur ve hem Gaziemir’i hem de Büyükşehir Belediyesi’ni de aldığımızda yine böyle coşkulu bir kutlama yaparız.”

2-459.jpg

HERKESİN SEVECEĞİ ADAY İLE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti kadrolarının her zaman seçim varmış gibi hazır olduğunu ve önlerinde yaklaşmakta olan yerel seçimler için şimdiden harekete geçmeleri gerektiğini ifade eden Bölünmez Çankırı, “2019 yerel seçimleri için teşkilatımızın durmadan çalıştığını biliyorum. Önümüzde 150 gün gibi uzun bir süre gözüküyor ancak bu süre yine de yetmez. Bu yüzden planlı ve programlı çalışarak girmedik gönül, sıkmadık el ve çalmadık kapı bırakmamak adına her daim sahada olmalıyız. Sokakta duyduğumuz ve gördüğümüz kadarıyla belediyecilik yönünden vatandaşların ciddi sıkıntıları var. CHP’li olanlar bile bunu yüksek sesle dillendiriyor. Ayrıca CHP’nin kendi küskün tabanı var ve onlardan da oy alabiliriz. Bunun için de Gaziemir’de herkesin seveceği bir aday ile çalışacağız. Benim için bölge önemli değil, ben bölge ayırt etmiyorum ve bana ihtiyaç duyulan her yerde elimden geldiğince olmaya çalışacağım. Gaziemir gibi de belediyelerini alabileceğimiz yerlerde daha çok çalışacağız. Ayrıca bugün göstermiş olduğunuz birlik ve beraberlik için hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

3-342.jpg

GAZİEMİR’İ YEREL SEÇİMDE ALMALIYIZ

AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz da Gaziemir teşkilatından gurur duyduğunu belirterek, “Gaziemir’de amatör ruhla çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde 30 Ağustos’ta tamamen amatör oyunculardan kurulu olarak yaptığımız Zafer Bayramı etkinlikleri Türkiye’de ve ulusal basında çok güzel yer aldı. Kıymetli vekilimiz Ceyda Bölünmez Çankırı’nın bizlere yapmış olduğu teşekkür ziyareti için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Gaziemir ilçe teşkilatı olarak bizlerde vekilimizin doğum gününü birlikte kutladık ve kendisine güzel bir jest yapabildik. Değerli vekilimizin de dediği gibi yerel seçimlere gittikçe yaklaşıyoruz ve Gaziemir teşkilatı olarak yerel seçimlerde çok iyi çalışarak Allah’ın izni, sizlerin gayreti ve milletimizin desteği ile almayı rabbim bizlere nasip etsin diyorum” şeklinde konuştu.

MUHTARLARIN YANINDAYIZ

Teşkilatın ardından Gaziemir’de esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Bölünmez Çankırı, esnafları tek tek dolaşarak halini hatırını sordu. Esnaf ziyaretinin sonrasında Binbaşı Reşatbey, Aktepe ve Emrez Mahallesi muhtarlarını da ziyaret eden Bölünmez Çankırı, burada muhtarların kendisine ilettiği kentsel dönüşüm ve diğer konularda yaşadıkları sıkıntılara her zaman ivedilikle çözüm bulabileceklerini belirtti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.