AK Parti'li Bölünmez Çankırı, Konak'ta kadınlarla buluştu

AK Parti'li Bölünmez Çankırı, Konak'ta kadınlarla buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, bütçe görüşmelerinin ardından geldiği İzmir’de kadınlarla buluştu.

 

Konak’ta İlçe Kadın Kollarının toplantısına katılan Bölünmez Çankırı, yerel seçimlerde sandık bazlı çalışacaklarını belirterek, “Sahada ayak basmadık yer, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız” dedi

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, TBMM’de 10 Aralık’ta başlayan ve kesintisiz olarak 22 Aralık’a kadar süren 2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu görüşmelerinin ardından ayağının tozuyla geldiği İzmir’de AK Parti Konak Kadın Kolları’nın yerel seçim çalışmaları kapsamında yaptığı toplantıya katıldı.

Toplantıda Bölünmez Çankırı’nın yanı sıra AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, AK Parti Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı İkbal Sezgin ve çok sayıda partili kadın da hazır bulundu. Mecliste yoğun geçen bütçe maratonunun ardından seçim bölgesi olan İzmir’de tekrar partililer ile buluşmaktan dolayı memnun olduğunu ifade eden Bölünmez Çankırı, zaman kaybetmeden yerel seçim çalışmalarının sürmesi gerektiğini ifade etti.

SANDIK BAZLI ÇALIŞMA

AK Parti’de çalışan her neferin gönüllülük esası ve bilinci ile çalıştığını dile getiren Bölünmez Çankırı, “Geçtiğimiz erken genel seçimlerde İzmir’de ve Konak’ta karınca modelini sahada çok güzel bir şekilde uyguladık. Çalışmamızın sonucunda da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye Cumhuriyeti tarihinin ilk başkanı yapma şerefine nail olduk. Burada sizlere bir kez daha bundan dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de aynı kararlılık ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Konak’ın 112 mahallesinde sandık bazlı sonuçlar ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Çıkan sonuçlarda alamadığımız yerlerdeki faktörlere bakacağız. Bölgelerdeki sosyal yapıya uygun şekilde herkese bölgeler vereceğiz. Haritaya baktığımızda gri bölgede yer alan kararsızları kendimize çevirmek için çok çaba sarf etmeliyiz. Bunun için de sahada ayak basmadık yer, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız. 16 yılda o kadar çok hizmet verdik ki bunları anlatmakta bazen zorlanıyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet noktasında neler yaptığımızı tek tek anlatmalıyız” dedi.

TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRET

Bölünmez Çankırı, şekilciliği geri planda bırakarak toplumun her kesimine dokunulması gerektiğinin altını çizerek, “Sahada vatandaşlarla diyaloğa girerken iyi iletişim kurmalıyız. İnsanlarımıza dostça ve arkadaşça yaklaşmalı kendimizi iyi ifade etmeliyiz. İnsanlarla birebir diyaloğa girip markaj yapalım. Ufak dokunuşlarla ellerini tutup gözlerinin içine bakarak herkese dokunmaya çalışmalıyız. Gönül belediyeciliğini İzmirli vatandaşlarımızla tanıştırmak için yerel seçimlerde sloganımız olan tevazu samimiyet ve gayreti mümkün olduğunca karşı tarafa hissettirmeliyiz. Yerel siyasette vatandaşlarımıza büyükşehir ve ilçe belediyesi bizde olmadığı için hizmet götüremiyoruz. Sadece genel siyasette bakanlıklar aracılığıyla yaptığımız çalışmalar var. Ancak genel siyasette yaptıklarımızı iyi anlatarak gönüllere girmeliyiz. Bu toplantı vesilesiyle hepinize sahada başarılar diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş Konak’ı 4 bölgeye ayırıp her bölgede ciddi bir şekilde çalışacaklarını dile getirerek, “Kadın Kollarımızda her ekibin başına bir kadın başkan verilecek. Yerel seçimlerde var gücümüzle çalışacağız. Önce Konak’ı sonra İzmir’i Allah’ın izni daha sonra da AK Kadınlarımızın gayreti ve desteği ile alacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı İkbal Sezgin de Ceyda Bölünmez Çankırı vekilin seçim sonrası herkesi ziyaret ederek gönüllere dokunup teşekkür ettiğini böylece kimseye seçim zamanı geldiniz bir daha gelmediniz lafını söylettirmediği için sahada ellerinin çok daha güçlü olduğunu belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.