AK Partili Çankırı samimiyeti ile gönülleri fethetti

AK Partili Çankırı samimiyeti ile gönülleri fethetti

Ak Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı seçim çalışmaları boyunca sempatik tavırları ile teşkilatın gönlünü kazanırken İzmirlilerle kısa süre tanışıp samimi bir diyalog kurdu.

Ak Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı seçim çalışmaları boyunca sempatik tavırları ile teşkilatın gönlünü kazanırken İzmirlilerle kısa süre tanışıp samimi bir diyalog kurdu.

İzmir’de yaşayan Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarla olduğu kadar İzmirlilerle de samimiyeti yakalayan Çankırı, seçimden sonra da bu diyalogu sürdüreceğinin sözünü verdi.  Gittiği yerlerde çocuklarla ayrıca ilgilenen İzmir Milletvekili Adayı Çankırı kadınlara renkli fularlar ve çocuklara kendisinden hatıra tokalar ve oyuncaklar hediye etti. 

ÇANKIRI’DAN DONDURMA SERVİSİ 

AK Partili Milletvekili  Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçimlere yönelik çalışmalarda mola veren teşkilat üyelerine ve vatandaşa dondurma servisi yaptı. Ramazan dolayısıyla iftar sonrasına ertelenen dondurma keyfi Milletvekili Çankırı, servisi ile renklendi.

Yorucu geçen çalışmalara keyifli zamanlar eklemeyi başaran Ceyda Bölünmez Çankırı, iftar sonrası gittiği kıraathanede vatandaşlarla gündeme ilişkin sohbet yaparken farklı görüşten olan İzmirlilere de AK Partiyi anlatıp meselenin memleket meselesi olduğunu vurguladı. Zaman zaman tatlı tartışmaların da yaşandığı kıraathanelerde Çankırı, görüşü ne olursa olsun bu seçimlerde memleketin bekasını düşünerek sandığa gitmek gerektiğini hatırlattı. 

İZMİR’İN RUHUNA UYGUN BİR ADAY

Ak Partili Milletvekili Adayı Çankırı,  kıraathane toplantılarında boyoz dağıtarak, ‘Ramazanda Gece Boyozu’ geleneğine uydu. Türkiye’nin her köşesinde gelen vatandaşların kendine yer edindiği İzmir’in ruhuna dokusuna uygun bir aday olduğunu kanıtlayan Çankırı, Gaziemir pazar yeri ziyaretinde bir gencin burcunu sorup sohbet ederken, kameralara ilgisi olduğu görülen bir çocuk da  "Tayyip Dede’ye selam" diyerek el salladı.

SAMİMİYETİ İLGİ ÇEKTİ

İzmirlilerin gönlünde yer edinmeyi hedefleyen AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, alışveriş yapan sosyal bilgiler öğretmeni ile hem karnıyarık için aynı boy patlıcan seçti hem de memleket ve seçim hakkında sohbet etti. Çankırı’yı pazar esnafından yemek tarifi alırken, torbalara kiraz doldururken gören vatandaşın ilgisi yoğun oldu. Pazar ziyaretinin ardından Gaziemir esnafını ziyaret eden Çankırı, kendisine hediye edilen gülü yakasına taktı. Girdiği her ortamda samimiyeti ile ilgi toplayan Çankırı’nın her adımda karşılaştığı Mardinlilerle ortak tanıdıklardan ve anılardan konuşması dikkat çekti.

ÇANKIRI TEŞKİLATA SESLENDİ

AK Parti Gaziemir İlçe Başkanlığında teşkilat ile buluşan Ceyda Bölünmez Çankırı, teşkilat çalışmalarının önemini hatırlattı. "Görüyorum ki kadınlarımız, gençlerimiz, teşkilatımız sahada canla başla çalışıyor. Bunun için teşekkür ediyorum. Ne kadar çok insana dokunursak o kadar faydalı.  İlk defa Başkan seçeceğimiz bu seçim çok önemli. Bizim yaptığımız icraatlar ortada, alnımız ak, başımız dik gururla onurla söylüyorum bunları” diyerek teşkilata daha çok çalışın mesajı verdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.