AK Partili Çankırı'dan Karabağlar'a kentsel dönüşüm müjdesi

AK Partili Çankırı'dan Karabağlar'a kentsel dönüşüm müjdesi

Karabağlar’da Salih Omurtak tamam sıra 13 mahallede

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Karabağlar’da kentsel dönüşüm ve imar barışı konusunda Salih Omurtak Mahallesine müjdeli haber verirken, sıradaki 13 mahallenin imar planlarının da ivedilikle hazırlanacağını söyledi

KARABAĞLAR HALKININ YANINDAYIZ

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un İzmir ziyaretleri kapsamında Karabağlar’da yapılan kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Bakan Kurum ile birlikte kentsel dönüşüm alanını incelediklerini belirten Bölünmez Çankırı, “Kaymakamlık binasında geçtiğimiz hafta gündeme getirdiğimiz gibi 13 mahallenin muhtarı ile toplantı gerçekleştirildi. Ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Karabağlar’a ziyarette bulunduk. Burada kentsel dönüşüm alanını bakanımızla birlikte inceledik. Mahalle muhtarları ile yaptığımız toplantılardaki notları bakanımıza ilettik. Kentsel dönüşüm noktasında Karabağlar’da gereken ne ise en üst düzeyde yapmaya devam edeceğiz. Hükümetimiz, bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile Karabağlar halkının yanındayız. Onların refahı, mutluluğu ve huzuru için gereken ne ise gece gündüz demeden yapmaya hazırız” dedi. 

PLANLAR İVEDİLİKLE YAPILACAK

Bölünmez Çankırı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum’un öncelikle Salih Omurtak Mahallesi’nin planlarının çıkması noktasında müjde verdiğini ifade ederek, “24 Haziran seçimlerinden önce Salih Omurtak Mahallesi’nde Başbakan Binali Yıldırım, 17 Haziran’da yapmış olduğu mitingde Salih Omurtak Mahallesi ile ilgili müjdeyi açıklamıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurumda öncelikle Salih Omurtak Mahallesi’nde imar planlarının çıkacağını belirterek, Salih Omurtak Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımıza müjdeyi verdi. Bakanımız Başbakan Yıldırım’ın açıklamaları doğrultusunda gerekenlerin yapılacağını bir kez daha dile getirdi. Salih Omurtak Mahallesi’nden sonra geri kalan 13 tane daha mahallenin planları da ivedilikle yapılacak. Karabağlar’ın kentsel dönüşüm noktasında gerekenler yapılacak” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.