AK Partili Dağ ve Sürekli'den İstanbul açıklamaları

AK Partili Dağ ve Sürekli'den İstanbul açıklamaları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yeniden yapılmasıyla ilgili olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den açıklama geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini yenilenme kararına yapılan eleştiriler ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

DAĞ: AK PARTİ’YE DEMOKRASİ DERSİ VEREMEZLER 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Vesayet odaklarının milletin iradesine fütursuzca saldırdığı günlerde üç maymunu oynayanların bugün demokrasi havarisi kesilmesi iki yüzlülüğün dik alasıdır. Gelinen noktada YSK millet iradesinin sandığa tam anlamıyla yansıması ve şaibelerin ortadan kalkması için seçimi yenileme kararı vermiştir. Bu  karar karşısında her türlü kara propagandayı yapıp tehditler savuranlar hiç bir zaman AK Parti'ye demokrasi dersi veremez” diye konuştu.

SÜREKLİ: SON SÖZ İSTANBULLULARINDIR 

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli ise, “YSK, İstanbul’daki süreci hukuk çerçevesinde değerlendirerek, seçimlerin yenilenmesine karar verdi. Millet iradesinin her şeyin üstünde olduğunu ortaya koyan bu karara, saygı duyulmalıdır. Son söz İstanbullularındır ve halkımız en doğru tercihi yapacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.