Ak Partili Doğan, “Karabağlar'a sözümüz var”

Ak Partili Doğan, “Karabağlar'a sözümüz var”

Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı Ak Partili Bilal Doğan, 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte kazananın 'Karabağlar' olması gerektiğini açıkladı.

Doğan açıklamasında Karabağlar Belediyesi'nin halka hizmet açısından sınıfta kaldığını belirtti. Seçimlere “Karabağlar'a Sözümüz Var” sloganıyla yola çıkan Doğan, mahalle mahalle gezerek projelerini aktarmaya devam ediyor. 58 mahallenin de bütün sorunlarına hakim olduğunu ve her bir mahalleyi gezerek sorunlarına çözüm olacak projelerini aktardıklarını söyleyen Doğan “Karabağlar bir 5 sene daha kaybetmesin bunun için çabalıyoruz. Burdaki vatandaşlarımızın artık mutlu ve keyifli yaşamaya hakları var. Sorunları,sıkıntıları olmayan bir mahalle ile daha karşılaşmadık ve vatandaşlarımız artık bu hizmetsizlikten dolayı bıkmış durumdalar. Bizde bu göreve aday olurken 58 mahallede yaşayan vatandaşlarımızı dinleyerek projelerimizi oluşturduk. Vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenen bir Belediye Başkanına ihtiyacı var ve eğer ben göreve gelirsem halkımızın istemediği hiçbir şeyi yapmayacağım.” dedi.

img_0462.jpg

“Projelerimizi Vatandaşlarımızla Birlikte Oluşturduk”

Projelerini vatandaşlara aktarırken yapamayacağı hiçbir şeyin sözünü vermediğini dile getiren Doğan “ Her gittiğim etkinlikte, ev toplantısında dile getirdiğim gibi sadece yapabileceğim projelerin sözünü veririm. Bugüne kadar aktardığım projeleri de yerine getirebilecek yeterli altyapı ve ekibe sahibiz. Ak Belediyecilik anlayışının olduğunu yerel yönetimlere baktığınız da projelerimizin oralarda başarıyla yerine getirildiğine şahit olacaksınız. Sosyal Belediyecilik, Çevre, Şehircilik, Kültür ve Sanat, Kentsel Dönüşüm, Ekonomi, Ulaşım ve Spor başlıkları altında bir çok projemizi vatandaşlarımıza aktardık. Bu başlıklar altındaki projelerimizi aktarırken vatandaşlarımızın istek ve taleplerini not alıp projelerimizin gelişimlerine katkı koymalarını sağladık. Biz bu projeleri hazırlarken gerçekten uzun uğraşlar verip her yönüyle düşünerek hazırladık. Karabağlar'ı hak ettiği noktaya vatandaşlarımızla birlikte taşıyacağız ve böylelikle Karabağlar bir 5 sene daha kaybetmeyecek. “ diye konuştu.

img_8790.jpg

“Karabağlar'a Sözümüz Var”

Sosyal donatıları olmayan, meydanı bulunmayan bir Karabağlar'ı vatandaşların hak etmediğini ifade eden Doğan “Yeşili olmayan, keyif alınamayan bir Karabağlar yarattılar. 1 Nisan ile birlikte değişimi göreceksiniz. Çocukların, gençlerin ve yaşlıların kısacası her bir vatandaşımızın huzurla yaşadığı Karabağlar'ı yaratmak için söz verdik. Biz bütün vatandaşlarımızın sorunlarının çözümlerini biliyoruz. Din, dil, ırk, zengin, fakir ayrımı yapmadan herkese eşit yaklaşıp, herkesin istediği arzu ettiği hizmeti getireceğiz. Karabağlar'ı bütün vatandaşlarımızla şahlandıracağız. Çünkü 'Karabağlar'a Sözümüz Var' “ diyerek sözlerini sonlandırdı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.