AK Partili Eroğlu, "Fark hemen görülecek"

AK Partili Eroğlu, "Fark hemen görülecek"

Seçim çalışmalarını mahalle mahalle sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, Gültepe Saygı ve Huzur Mahallelerinde esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla buluştu.

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Gültepe ve mahalleleri, insan gücüyle, İlçemize yaptığı katkılarla hizmetlerin en güzellerine layıktır. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu önemi arttıracağız. Kuracağımız merkezlerle hizmet merkezlerimizden biri de Gültepemiz olacaktır” dedi.

1martbulten-(1).jpeg

Kadınlarımıza ve gençlerimize destek asli görevimiz

Gittiği her yerde coşkuyla karşılanan Eroğlu, kadın ve gençlerden yoğun destek görüyor. Eroğlu, “İlçemizden kadınlarımızın bir bölümü çalışıyor, büyük bir bölümü de çalışmak zorunda. Biz belediye olarak çalışan kadınlarımızın ve çalışmak zorunda olan kadınlarımızın yanında olacağız. İş garantili meslek edindirme kurslarımız ve çocuk bakım evlerimiz kadınlarımızın hizmetinde olacak. Kadınlarımıza vereceğimiz destek bizim asli görevimizdir” diye konuştu.

1martbulten-(3).jpeg

Fark hemen görülecek

AK Parti’nin Gönül Belediyeciliği’yle Konak’ın çok şeyler kazanacağını sözlerine ekleyen Eroğlu, “Gençler, kadınlar, çocuklar ve hizmet bekleyen herkes Konak’ta yaşamanın farkını görecek. Huzurlu yaşam Konak’a bizimle birlikte geliyor” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.