AK Partili Eroğlu, "Kadın öncelikli Belediye"

AK Partili Eroğlu, "Kadın öncelikli Belediye"

Cumhur İttifakı Ak Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile birlikte Eşrefpaşa Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışını yaptı.

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Bir kadın olarak, çalışan bir kadın olarak ve kadınlarımızın toplum içerisinde çektiği sıkıntıları bilen biri olarak her zaman yanlarındayım. Kadın elinin değmediği bir Konak bizim istediğimiz bir Konak olmaz. Kadınlarımızın emeği ve bakış açısıyla güzelleştireceğimiz ilçemiz Kadın Öncelikli Belediye anlayışıyla yönetilecek. Yaptığımız işlerde de verdiğimiz hizmetlerde de kadınlarımız söz sahibi olacak” dedi. 

melekeroglu7mart-(1).jpeg

Kadınlar Günü’nü kutladı

Konak İlçe Başkanı Sait Baştaş, partililer ve vatandaşların katıldığı açılışta gösterilen ilgi ve coşkulu katılım için teşekkür eden Eroğlu, “Yaşam içerisinde kadınlarımızın üzerinde hep daha fazla sorumluluk hep daha fazla yük var. Hayatın çok büyük bir bölümünün yükü kadınlarımızın omuzlarında duruyor. Bu vesileyle açıklamak isterim ki Konak Belediyesi yeni dönemde ‘Kadına Hizmet Belediyesi’ olarak anılacaktır. Kadınlarımıza, ister çalışan ister ev hanımı olsun hiç birini ayırmadan çok yönlü destekler vereceğiz. Çalışan kadınlarımıza kreş ve çocuk evleri ile destek olurken, çalışmak isteyen ayakları üzerinde durmak isteyen ve aile bütçesine katkı sağlamak isteyen kadınlarımız için de iş garantili meslek edindirme kurslarımızı açacağız. AK Parti Belediyeciliğinin tecrübesi ve Cumhur İttifakı’nın bütün gücüyle kadınlarımızın yanında olacağız. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum” diye konuştu. 

melekeroglu7mart-(3).jpeg

Kadın Meclisimiz canlanacak

Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandilini de “İman ve Gönül Dünyamızın ışıklarından Regaip Kandilimiz mübarek olsun” sözleriyle kutlayan Konak Belediye Başkan Adayı Eroğlu, kadınların bir gün değil her gün özel hissetmesinin sağlanması gerektiğine dikkat çekti. Konuşması sık sık alkışlarla bölünen Eroğlu, sözlerine şu cümlelerle son verdi; “Kadın elinin değmediği bir Konak bizim istediğimiz bir Konak olmaz. Kadınlarımızın emeği ve bakış açısıyla güzelleştireceğimiz ilçemiz ‘Kadın Öncelikli Belediye’ anlayışının ilki olacak. Yaptığımız işlerde de verdiğimiz hizmetlerde de kadınlarımız söz sahibi olacak. Atıl durumda olan ve hiçbir faaliyeti olmayan Kadın Meclisimizi yeniden kuracağız ve aktif hale getireceğiz. Kadın Meclisimizi sembolik yapıdan kurtarıp işlevsel bir halde çalışmasını sağlayacağız.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.