AK Partili Eroğlu, 'Konak’ta yeni bir dönem başlayacak'

AK Partili Eroğlu, 'Konak’ta yeni bir dönem başlayacak'

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, "Konak’ın makûs talihini yenecek ve yepyeni bir dönemi başlatacağız” dedi.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu; “Gençlerimiz var ellerinden tutulmamış, kadınlarımız var destek olunmamış, imkânlarımız var hizmete sunulmamış ve değerlerimiz var kıymet verilmemiş. İşte bu dönem artık bitiyor. Konak’ın makûs talihini yenecek ve yepyeni bir dönemi başlatacağız” dedi.

3mart-(1).jpeg

Hayal değil…

Projeleriyle dikkatleri üzerine çeken ve büyük destek alan, gittiği her yerde de ilgiyle karşılanan Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, Göztepe Mahallesi ve Şehit Nihat bey Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Hemşehrileriyle sohbet eden, projelerini anlatan Eroğlu, İzmir’in birçok değerinin Konak’ta bulunduğunu belirterek, “İzmir ekonomisini ilçemiz ayakta tutuyor. Konak kültürel bir merkez olması gerektiği halde Konaklılar bütün bunlardan yeteri kadar faydalanamıyor. Bizim bütün hedefimiz ve çalışmalarımız ilçemizin değerine değer katmak üzerinedir. Bir ilçe düşünün ki İzmir’in bütün yükünü çekiyor, bütün yolları Konak’tan geçiyor ancak bu ilçede hiç kimse yeteri kadar hizmet alamıyor. Bunu kabul etmek mümkün değil. İlk önce her yere hizmet gidecek. Konak’ta sahil kesimi ve iç kesimler ayrımını bitirecek her yere eşit hizmet gelmesini sağlayacağız. Yolları açık, otopark sorunu olmayan, ulaşımı kolay, altyapı sıkıntısı çekilmeyen, parklarıyla daha yeşil ve kültürel faaliyetleriyle daha etkin bir Konak kurmak için çalışacağız. Bunların hiç biri hayal değil” diye konuştu. 

3martbulten-(2).jpeg

Konak’ta yaşanmak istenecek

Konak’ta yeni bir dönemin başlamasının artık şart olduğunun altını çizen Mimar Eroğlu, sözlerine şöyle son verdi; “Gençlerimiz var ellerinden tutulmamış, kadınlarımız var destek olunmamış, imkânlarımız var hizmete sunulmamış ve değerlerimiz var kıymet verilmemiş. İşte bu dönem artık bitiyor. Konak’ta yepyeni bir hizmet dönemi geliyor. Konak’ta yaşamak çok güzel olacak, huzurlu olacak ve en önemlisi de kolay olacak. Belediye hizmetlerinin saati ve günü olmayacak. Ulaşılabilir bir belediye, çözüm getiren bir belediye ve halkının yanında olan bir belediye olacağız. Konak yaşamak için tercih edilen bir ilçe olacak.”

3martbulten-(1).jpeg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.