AK Partili Eroğlu seçim şarkısını kendi seslendirdi

AK Partili Eroğlu seçim şarkısını kendi seslendirdi

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, seçim kampanyasına eşine az rastlanır farklı bir çalışmayla devam ediyor.

Seçim sloganını “Ne 1 Eksik Ne 1 Fazla, Konak’ta herkese eşit hizmet” olarak belirleyen Eroğlu, bu kez Rap Reagge tarzı şarkı için stüdyoya girdi. Giriş bölümünü kendisi seslendiren Başkan Adayı Eroğlu, Konak’ın çoğu semtinde çekilen klip için de direksiyon başına geçti. Seçim kampanyasını başından beri son derece dinamik ve huzur içerisinde sürdürdüklerini belirten Mimar Eroğlu, “Enerjimizi Konak’ta yaşayan hemşehrilerimizle buluşturmak istedik. Klipimizde özellikle alt mahalle ve üst mahallelerimiz arasındaki farka vurgu yaptık” dedi. Akşam saatlerinden itibaren sosyal medya hesaplarından duyurulan ve yoğun ilgi gören klibi şu ana kadar 2 milyon kişi izledi.

Kendisi seslendirdi

Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, seçim kampanyasında renkli görüntülere imza attı. Konak’ın 112 Mahallesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren Eroğlu, seçim bölgesi olan Konak’ın hemen her bölgesinde çekilen görüntüler eşliğinde klip çekti. Yaklaşık bir buçuk ay süren çalışmalar sırasında Konak İlçesi’nin Kadifekale, Gültepe, Toros, Boğaziçi, Kemeraltı, Güzelyalı, Kordon, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Gündoğdu Meydanı, Konak Meydanı, Poligon, Ballıkuyu, Yenişehir, Tepecik semtlerinde çekimler yapıldı. Rap Reagge tarzı şarkı için stüdyoya giren Eroğlu, şarkının ilk bölümünü kendisi seslendirdi. Klip için de kamera karşısına geçen Eroğlu, üstü açık kırmızı renkli 1958 model Chevrolet otomobil kullandı.

“Bu da bizim farkımız”

Kampanyamıza başladığımız günden bu yana Konak’ta yaşayan Konak’ta iş yapan hemşehrileriyle bir araya geldiğini anlatan Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Başından beri Konak ilçemizin ikiye ayrıldığını bu eşitsizliği bitireceğimizi, tüm kesimlerin eşit hizmet alacağını söylüyoruz. Biz bunu farklı bir şekilde anlatmanın yolunu bu şekilde çekimler ve klip yaparak sunmak istedik. Şarkı sözlerimizde de yaptığımız çekimlerde de üst ve alt mahalleler arasındaki farkı özellikle anlatmak istedik. Farklıyız, renkliyiz ve genciz. Daha renkli, daha halka dokunabilen ve çoğulcu düşünüyoruz. Bu da bizim farkımız. İzmir Konak'ta siyaset yapıyoruz. Konak'taki seçmenimize de diyoruz ki; Bize oy vermeyin. Kendinize, kentinize, çocuğunuza, torununuza verin oyunuzu. Kaliteli yaşam herkesin hakkı…”

2 milyon tıklanma

Dün akşam saatlerinden itibaren sosyal medya hesaplarından yayınlanmaya başlanan klip, yoğun ilgi çekti. İlk anlardan itibaren tıklanma ve izlenme rekoru kıran klibi şu ana kadar 2 milyon kişi izledi.

Şarkı sözleri

“Koruyucu Melek” adlı şarkının sözleri ise şöyle

Ne bir eksik Ne bir fazla. Gönlümüzü vermeye geldik Konağımıza.

Konak'ta sahil kesim refah, biraz daha tepedeyse bambaşka bir yaşam.

Her kesime mutluluğu dağıtmaya geldik.

Bitirmeye bir an önce sıkıntıyı derdi.

Bir yer varmış kısıtlıymış imkanları

Mutlu olamıyorlarmış oranın insanları

Tüm asık suratlar çözülecek, onun için geldi koruyucu Melek.

İzmir Konak gönül verdim ona, İzmir Konak hastayım baştan sona

İzmir Konak, düşünmeyin tasayı ve derdi Çünkü artık koruyucu Meleğiniz geldi.

Biraz daha yukarıda Kadifekale

Konak bir bütün ve burada herkes büyük bir aile

Konak için hem hizmet hem gönül bağı

Arkada bırakıyoruz artık eski çağı

Saat Kulesi, Asansör, Agora, Alsancak, kardeşlik kazanacak

Kemeraltı, Gündoğdu, Göztepe

Aşıklar tepesi hitap eder gözlere

İzmir Konak gönül verdim ona, düşünmeyin tasayı ve derdi

Çünkü artık koruyucu Meleğiniz geldi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.