AK Partili Etike'den CHP'li Oran'a sert yanıt

AK Partili Etike'den CHP'li Oran'a sert yanıt

"Belediye Başkanı olma arzunuz üzerinden Çeşmeli vatandaşlarımızın malını, canını, huzurunu hedef aldığınız her saniye karşınızda teşkilatımızı bulmaya devam edeceksiniz..."

AK Parti Çeşme İlçe Başkanı İlter Etike, CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran'ın Çeşme'de şarbonlu olduğu ve 25 bin hastalıklı hayvan taşıdığı iddiasına bir yanıt daha verdi. Oran'ın Belediye Başkanı olma arzusu üzerinden propaganda yaptığını ve halkı gereksiz yere galeyana getirdiğini bildiren Etike, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Öncelikle Sayın CHP İlçe Başkanı Oran, hala ne demek istediğimizi anlayabilmiş değil... Rotasız ve malesef kaptanı olmayan bir geminin dümeninde olmaktan vazgeçmiyor.  İçindekilerini de kendi hırsına ve ikbaline kurban edercesine panik atakla  yönlendiriyor... Biz o gün tüm soğukkanlılığımız ile gerekli mercileri arayarak, en yetkili makamın basın açıklamasını başta ilçemiz olmak üzere, ülkemize duyurulmasını sağladık...Bundaki amacımız insanların, sizin panik atak çıkışlarınız yüzünden psikolojilerinin bozulmamasıydı. Malesef siz hala anlayabilmiş değilsiniz. Anlamayı bırakıp 25 000 büyükbaş hayvan varmış gibi insanları galeyana getirmeye kalktınız...Şimdi de kalkmış bize rota çizmeye çalışıyorsunuz.  Yine de sizi gemi kovuculuk ve panik ataklı siyaset anlayışınızdan dolayı ve de belgesiz ve bilgi dayanağı olmayan üstün başarılarınızdan ötürü tebrik ediyorum... Belediye Başkanı olma arzunuz üzerinden Çeşmeli vatandaşlarımızın malını, canını, huzurunu hedef aldığınız her saniye karşınızda teşkilatımızı bulmaya devam edeceksiniz... "

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.