AK Partili Etike'den karşı listeye sert tepki

AK Partili Etike'den karşı listeye sert tepki

Etike: "Genel Merkezin kararıyla atanmış ilçe başkanın karşısına liste çıkarmak adil değil"

AK Parti Çeşme İlçe Başkanlığına atanan İlter Etike, dün AK Parti Çeşme Kadın Kolları Başkanı Fulya Barbaros ve yönetimindeki yaklaşık 20 kişinin istifa etmesini değerlendirdi. Etike, “Genel Merkezin kararıyla atanmış ilçe başkanın karşısına liste çıkarmak adil değil” dedi.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda gözler ilçe kongrelerine çevrildi. Birçok ilçede çift liste krizi yaşanırken dün Çeşme Kadın Kolları Başkanı Fulya Barbaros ve yönetimindeki yaklaşık 20 kişi, Genel Merkez tarafından atanan Çeşme İlçe Başkanı İlter Etike ile uyumlu çalışmayacaklarını gerekçe göstererek istifa ettiklerini duyurdular…

“GENEL MERKEZ BİZİ TAKDİR ETTİ”

Yaşanan olayın ardından açıklamalarda bulunan Etike, “Kadın Kolları Başkanımız bu süreçte ilçe başkanlığına adaydı. Genel Merkez bizi takdir ettikten sonra ilçe kongremizde liste çıkaracağını söyledi. Genel Merkezin kararıyla atanmış bir ilçe başkanının karşısına liste çıkarmak çok adil bir durum değil. Bu konuda diretince ve Genel Merkezde bizi atayınca görevinden istifa etmiş” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.