AK Partili Günaydın, "Siyasetin genel kuralıdır"

AK Partili Günaydın, "Siyasetin genel kuralıdır"

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Belediye Başkanlığı görevinde 2. yılını dolduran İsmail Uygur'a dair açıklamalarda bulundu

Yazılı açıklamada bulunan AK Partili Günaydın şunları belirtti;

31 Mart 2019 tarihinde Torbalı Belediye Başkanı seçilen CHP'li İsmail Uygur, bu dönemdeki görevinde iki yılını doldurdu.  Siyasetin genel kuralıdır. Yerel yönetimlerde iki yılını dolduran yöneticiler bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirir ve yaptıklarını, yapamadıklarını, bundan sonra yapmayı düşündüklerini kamuoyuna deklare eder. Buna karşılık da yerel muhalefet iki yılı değerlendirir, artıları ve eksileriyle belediye yönetiminin karnesini çıkarır.  Hem vatandaşlarımız, hem basın mensuplarımız bu konudaki karşılıklı değerlendirmeleri merakla bekliyor. Bu yönde bize ulaşan ısrarlı taleplere bir karşılık vermek gerektiğinden, bu zorunlu açıklamayı yapıyoruz. 

whatsapp-image-2021-04-02-at-12.05.31.jpeg

Torbalı Belediye Başkanı Sn. Uygur'un, 25 gün önce evinde çıkan yangın sonucunda dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığını daha sonra da taburcu olarak tedavisine evinde devam edildiğini basından öğrenmiştik. Belediye kanadından resmi bir açıklama yapılmış olmasa da, Sn. Uygur'un tedavi sürecinin devam ettiğini, henüz görevinin başına dönmemiş olmasından anlıyoruz. 

Göreve döndüğünde, iki yıllık çalışma döneminin bir değerlendirmesini mutlaka yapacaktır. O değerlendirmeyi gördükten sonra, bizler de hazırladığımız karneyi kamuoyuna sunarız. Şu anda kendisi görevinin başında değilken, sağlık problemleriyle uğraşırken, siyasi bir değerlendirme yapmayı doğru bulmuyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.