AK Partili Günaydın'dan sert açıklama! "Halkından intikam alıyor"

AK Partili Günaydın'dan sert açıklama! "Halkından intikam alıyor"

Günaydın, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un Kızılay'ın kan toplama aracına yer göstermemesi ve ilçede bulunan Atatürk Mahallesi'nde belediye mülkiyetindeki binada faaliyet gösteren Sağlık Ocağı için tahliye kararı almasını sert bir dille eleştirdi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, "Torbalı'nın sokaklarında görünmeyen, belediye binasına dahi uğramayan, kağıt üzerindeki başkan İsmail Uygur tam da kendisine yakışanı yapıyor. Kızılay ilçede kan toplamak istiyor, kan toplama aracına yer tahsisi yapmıyor. Kızılay, Vakıflar mülkiyetindeki Merkez Orhaniye Camisi'nin bahçesinde kan bağışı kabul etmek zorunda kalıyor. Dünya pandemiyle uğraşıyor, ülkemizde 7'den 70'e herkes seferber oldu, hükümetimiz, farklı siyasi partilere mensup belediyelerimiz el ele bir mücadele veriyor ama Torbalı'nın kağıt üzerindeki belediye başkanı binlerce insanımızın hizmet aldığı Sağlık Ocağı'nı kapı dışarı etmek istiyor. Kağıt üzerinde diyorum, çünkü kendisinin ismi var cismi yok. Ne ilçenin sokaklarında, ne belediyede kendisini göremezsiniz. Ancak kapalı kapılar ardına saklanarak, sağlık ocağının tahliye kararının altına imza atar. Bu kadar ucuz siyaset görülmemiştir. Böyle siyaset olmaz olsun. Kan üzerinden yapılan bu siyaset, kansız bir siyasettir. İnsanların sağlığı üzerinden yapılan bu siyaset tamamen ilkel, vahşi bir siyasettir" şeklinde konuştu. 

TORBALI HALKINDAN İNTİKAM ALIYOR

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un Torbalı halkından intikam aldığını ifade eden Günaydın, "Biz bunları neden yaptığını çok iyi biliyoruz. Tüm Torbalı halkı çok iyi biliyor. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Torbalı halkından intikam alıyor. Belediye Başkanı seçildikten hemen sonra, oğlunu yüksek maaşla belediye şirketine müdür atayan, ancak Torbalı halkının büyük tepkisi sonucu geri adım atmak zorunda kalan Uygur'un vatandaşlarımızdan intikamı bu şekilde oluyor. Biz kendisini çok iyi tanıyoruz. Torbalı'nın sokaklarına çıkmaması, 1,5 yılı aşan başkanlık süreci boyunca bir tek hizmetinin olmaması, belediyeye uğramaması, resmi bayramların hiçbirine katılmaması bunun içindir. Aklınca Torbalı halkından intikam alıyor. Ama şunu unutmasın, 3,5 yıl kaldı. Zaman su gibi akıp gidiyor. Bırakın Torbalı tarihini, Türkiye tarihinin halkına karşı en saygısız belediye başkanı hak ettiğini yaşayacaktır. Bu ilçenin onurlu insanları, iradelerini teslim ettiği bu kişinin ucuz oyunlarına dur diyecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.