AK Partili Hızal'dan Başkan Soyer'e Tarkan konseri eleştirisi

AK Partili Hızal'dan Başkan Soyer'e Tarkan konseri eleştirisi

Sosyal medyadan mesaj verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hızal, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in İstanbul'daki Tarkan konserine gitmesini eleştirdi.

İzmir'de sağanak yağış sonrası meydana gelen sel ve su baskınlarının vatandaşlara zor anlar yaşattığı sıralarda Başkan Soyer'in Tarkan’ın İstanbul'daki konserine gitmesini eleştiren Hızal, şu sözlere yer verdi:

"Dün akşam şehrimizde yaşanan su baskınları ve sel olaylarında zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Yıllardır her fırsatta dile getirdiğimiz altyapı eksikliğinin sonuçlarını bir kez daha yaşamış olmaktan üzüntü duyuyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uyarılara rağmen önlem almama huyundan yeni dönemde vazgeçmesini temenni ediyoruz. Şehrin belediye başkanının orman yangınında olduğu gibi bu olayda da İzmirli hemşehrilerimizin yanında olmak yerine farklı bir şehirde eğlenmekle meşgul olmasını doğru bulmuyoruz. Umuyoruz ki en kısa sürede hemşehrilerimizin dertleriyle hemhal olmak konusunda bir irade gösterir. Şehrimize ve hemşehrilerimize tekrar geçmiş olsun..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.