AK Partili İsmail Çiftçioğlu’ndan kongre açıklaması

AK Partili İsmail Çiftçioğlu’ndan kongre açıklaması

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’nun 18 Nisan 2020 Günü Gerçekleşecek 7. Olağan İlçe Kongresi ile ilgili açıklama da bulundu.

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu 18 Nisan 2020 Günü Gerçekleşecek 7. Olağan İlçe Kongresi'nde aday olmayacağını açıkladı.  Çiftçioğlu yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi.
"Saygıdeğer Teşkilatımıza ve Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur;

Lise yıllarımda okul başkanıyken 27 Nisan e-muhtıra sonrası hissetmiş olduğum sorumluluk gereği teşkilat kapısını araladığım, 18 yaşına girer girmez üniversite komisyonlarında aktif göreve başlayarak gençlik kollarımızın her kademesinde görev aldığım Ak Parti'mizde siyasete gözlerimi açtım. 

Gençliğimin olgunlaşan diliminde 28 yaşımda Ak Parti'm, Karşıyaka İlçe Başkanlığı gibi bir görevi tarafıma tevdi etti. Bir genel bir yerel seçim geçirdiğimiz bu iki yıllık süreci gönüllere dokunarak başarıyla tamamladığımızın inancındayım. Yerel seçimlerde Karşıyaka'nın belirlenen yeni sınırlarından sonra ilk defa bir büyükşehir belediye meclis üyesi çıkarıp, Ak Parti'mizin Karşıyaka'da en yüksek oyunu alarak özverili bir mücadele ortaya koyduk. Yönetim kurulumuz, mahalle başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla bir ve beraber olarak tek vücut olduk, güzel hatıralar biriktirdik ve şanlı mücadelelerde bulunduk.

Görevimizi hakkıyla ifa etmenin huzurunu yaşamakla birlikte, partimizde gerçekleşecek yenilenme ve bayrak değişimi neticesinde yapılacak olan kongrede aday olmayacağımı tüm kamuoyuna bildiririm.

Bizim davamıza olan sadakatımız ve inancımız tamdır.  Ak Parti'mizin üyesi olarak liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın neferi olmayı kendimize en büyük makam addederiz. İlk günkü aşk ve heyecanla bu dava için ne görev verilirse çalışmaya ve fedakarlık göstermeye devam edeceğiz. Milletvekillerimize, il başkanlığımıza, her zaman en büyük destekçim olan tüm teşkilat mensuplarımıza ve Kaf Sin Kaf'a duymuş olduğum sevdayı belirtir herkesten helallik dilerim.

Selam ve Dua İle..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.