AK Partili Kaya: "Bizde Yörük inadı var"

AK Partili Kaya: "Bizde Yörük inadı var"

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Menderes'in kırsal mahallelerini turlayan Kaya, Çamönü, Çileme, Karakuyu ve Oğlananası'nda vatandaşlarla buluştu. Menderes'teki programlarının ardından iftar için Karabağlar'a geçen Kaya, önce Sivaslılar Derneği'nin sofrasına konuk oldu sonrasında ise Cennetçeşme'de düzenlenen iftar programına katıldı. Programlarına Gaziemir'de devam eden Kaya, Atıf Bey Mahalllesi'nde bulunan kafeteryaları gezdi, esnaf ziyaretleri yaptı. Son olarak Adbullah Arda Meydanı'ndaki sahur etkinliğine katılarak 18 saat süren günlük programını tamamlayan Kaya, oldukça yoğun bir gün geçirdi. 

ÜLKEDEKİ İSTİKRAR SÜRECEK

Programlarına Menderes'ten başlayan Kaya, Belediye Başkanı Bülent Soylu ile birlikte kırsal mahalleleri dolaştı. Çamönü, Çileme, Karakuyu ve Oğlananası'na giden Kaya, önemli açıklamalar yaptı. 24 Haziran'da milletin kararının, istikrarın sürmesinden, birlik ve beraberliğin güçlenmesinden yana olacağını belirten Kaya, "Milletimiz feraset sahibidir. Oynanmak istenen oyunu görüyor, kurulmak istenen kumpasın farkında. Bu seçim Türkiye'nin kader seçimidir. Vereceğimiz karar ile ülkemizin geleceğini belirleyeceğiz" dedi. 

CHP, TOPLUMU GERMEYE ÇALIŞIYOR

CHP zihniyetinin ayrımcılık politikalarıyla Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de toplumu germeye çalıştığını ifade eden Kaya, Menderes'te tartışmalara neden olan, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların bunun bir örneği olduğunu dile getirdi. Büyükşehir'in Menderes'i cezalandırdığını belirten Kaya, "Menderes'te yaptıklarını görüyoruz. Kendilerine oy vermeyen bir ilçeyi cezalandırıyorlar. Lafa gelince ayrımcılık yapmadıklarını iddia ederler ama ayrımcılığın kralını yapıyorlar. Güya Menderes'e yatırım yapıyorlarmış. Alakası yok, bunların yaptığı yatırım değil eziyettir. AK Parti'ye oy verdiğiniz için güya sizi terbiye etmeye çalışıyorlar. Atilla Kaya bu yörenin evladı, Bülent Soylu bu yörenin evladı olduğu için sizi cezalandırıyorlar. Sayın Kocaoğlu şunu iyi bilmelidir ki, biz Yörükler baskıya gelmeyiz. Bizde Yörük inadı var, istediği kadar baskı yapsın, açtığı çukurlarla hayatı işkenceye dönüştürsün yine de doğru bildiğimizden vazgeçmeyiz" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.