AK Partili Kaya, muhtarlarla buluştu, yerel yöneticilere çağrıda bulundu

AK Partili Kaya, muhtarlarla buluştu, yerel yöneticilere çağrıda bulundu

İzmir'e hizmet için el ele tutuşmaya hazırız

 

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Konak ilçesinin mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların mahallelerindeki sorunları dinleyen ve sorunlara anında çözüm üreten Kaya, yerel yöneticilere de çağrıda bulundu. İzmir'in tüm meseleleri için elini taşın altına koymaktan kaçınmayacaklarını hatırlatan Kaya, "Daha önceden, basın önünde defalarca yaptığımız çağrıyı yine yapıyorum. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın dediği gibi, söz konusu İzmir olduğu zaman geri kalan her şey teferruat olur. Hangi belediyemiz, hangi belediye başkanımız isterse projelerinin takibi ve sorunlarının çözümü için seferber oluruz. Önceliğimiz İzmir'dir, İzmir'in meselelerinde siyaset gütmeden, kentimize ve hemşehrilerimize hizmet için çalışmak hepimizin görevidir" şeklinde konuştu.

SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı, Konak'ta bulunan mahallelerin muhtarlarını AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile buluşturdu. Hasan Sağlam Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıya katılan muhtarlar, mahallelerindeki sorunları Kaya'ya aktardı. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda tüm muhtarları tek tek dinleyen ve taleplerini not alan Kaya, sorunlara anında çözüm getirdi. Toplantı esnasında muhtarların taleplerinin olduğu ilgili kamu kurumlarının müdürleriyle telefon bağlantısı kuran Kaya, telefonla bağlandığı bürokratlara muhtarlarla toplantıda olduğunu söyledi. Kaya, telefonun hoparlörünü açarak bürokratları muhtarlar ile buluşturdu, kurumlarıyla ilgili taleplerini aktardı. Toplantının diğer ilçelerde de gerçekleştirileceğini belirten Kaya, merkezi yönetim ve yerel yönetimin işbirliği içerisinde vatandaşa hizmet üretmek için çalışmasının önemine vurgu yaptı.

İLÇE BELEDİYELERİNE ÇAĞRI

Toplantıya katılan muhtarların, belediyenin kendilerine bazı sorunların çözümü için merkezi idareyi adres gösterdiğini söylemesi üzerine Kaya, "Muhtarlarımızın aktardığı sorunlar, genel olarak yerel yönetimin çözmesi gereken konular. Ama şu ortadadır ki, İzmir'de parti ayrımı göz etmeksizin tüm belediyelere daha önceden çağrıda bulunduk. Adres bizsek, gelin o zaman beraber çözelim. Bizim tek derdimiz İzmir'e hizmet etmek. İzmir'de taş taş üstüne koyulduğu zaman bu bizim için en büyük mutluluk olur. Daha önceden defalarca çağrı yaptık, bize sadece AK Partili değil, CHP'li ilçe belediyeleri de gelsin, birlikte kent için yapılabilecek ne varsa onu yapalım. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne de aynı çağrıyı yaptık. Sayın Aziz Kocaoğlu ile zaman zaman belirli konularda istişare ediyoruz. Ancak ilçe belediyelerinden aynı tavrı göremedik. İzmir'e yapılacak her olumlu işte, her hizmette biz yanlarında olacağız. Ankara'da kapı kapı gezip projeleri takip etmek, yapılacak hizmetlere destek sağlamak vazifemizdir. Şunu da belirtmek istiyorum ki, maalesef bu çağrıyı yapmamızdan bu zamana yaklaşık 1 yıl geçmiş olmasına rağmen hiçbir belediyemiz bize bir tane projeyle gelmedi. Proje üretin, destek olalım diyoruz ama karşılık bulamıyoruz. İnşallah bundan sonra karşılık buluruz. Muhtarlarımızdan da ricam, belediye başkanlarına bu çağrımızı mutlaka iletsinler. CHP'li Konak Belediye Başkanı Sayın Sema Pekdaş'ın da katılacağı bir toplantıda tüm sorunları masaya yatırmaya hazırız. Bizim bu konudaki duruşumuz net, altını çize çize ifade ediyoruz, İzmir'e hizmet için el ele tutuşmaya hazırız" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.