AK Partili Kaya ve Başkan Görmez, çalışmaları yerinde inceledi

AK Partili Kaya ve Başkan Görmez, çalışmaları yerinde inceledi

Torbalı Belediyesi’nin öz kaynakları ile yapılan Yazıbaşı TOKİ kavşağında hummalı çalışma devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez çalışmaları yerinde inceledi

Torbalı Belediyesi tarafından yapımına geçtiğimiz ay başlanan Yazıbaşı TOKİ kavşağında çalışmalar aralıksız sürüyor. Toplamda 1 Buçuk milyon liraya mal olacak olan kavşağın üç ayda tamamlanması hedefleniyor. Hem bölgedeki trafiği rahatlatmak, hem de TOKİ konutlarına ulaşabilmek amacıyla yapılan kavşak yıl sonuna doğru hizmete girecek. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Akbıyık ve ilçe yönetimi Yazıbaşı’ya giderek hem çalışmaları yerinde incelediler, hem de son durum hakkında bilgi aldılar.

VATANDAŞ İSTEDİ, BAŞKAN KOLLARI SIVADI

Bölgede yaşayan vatandaşların bu yönde büyük bir talebinin olduğunu belirten Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Özellikle TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlarımızın bu yönde ciddi bir talebi ve ihtiyacı vardı. Biz de hem bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ulaşım sorununu çözmek, hem de Ayrancılar trafiğini rahatlatmak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. Belediyemizin kendi öz kaynakları ile inşa edeceğimiz bu akıllı kavşağın proje maliyeti 1 buçuk milyon lira. Geçtiğimiz ay başlayan çalışmalar toplamda 90 gün sürecek ve yılsonuna doğru inşallah hizmete açacağız. AK Parti İzmir Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya, İlçe Kaymakamımız Kadir Sertel Otcu, AK Parti İlçe Başkanımız Hasan Akbıyık ve ilçe yönetimi ile beraber çalışmaları yerinde inceledik. Ayrancılar, Yazıbaşı ve TOKİ’de yaşayan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

VEKİLDEN TAM NOT

Çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Belediye Başkanımız Adnan Yaşar Görmez yine yerinde bir hizmete imza attı. Burada vatandaşlarımızın çok ciddi bir ulaşım sorunu vardı. Zaman zaman hem bizlere, hem de belediyemize bu sorunlar iletiliyordu. AK Partili bir belediye olarak vatandaşlarımızın bu taleplerine kayıtsız kalamazdık. Nihayetinde Torbalı Belediyesi de bu yönde bir adım atarak kavşak projesini başlattı. Tamamlandığında bölgenin ulaşım sorunu sona erecek, Ayrancılar, Bahçelievler ve Yazıbaşı bölgemizdeki trafik yoğunluğu da bir nebze olsun rahatlayacak” dedi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez daha sonra bölgede yapımı devam eden okulları ve Ayrancılar Gençlik Merkezi inşaatını gezdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.