AK Partili Kaya'dan Başkan Soyer'e şarkılı gönderme

AK Partili Kaya'dan Başkan Soyer'e şarkılı gönderme

Sosyal medyadan ilgi çeken paylaşım...

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e sosyal medya hesabından şarkılı bir gönderme yaptı. AK Partili Kaya, Başkan Soyer'e yönelik Metin Işık'tan "Lay Lay Lom"adlı şarkıyı Başkan Soyer'e ithaf etti.

Kaya, "Sayın Soyer lay lay lom deyince, Metin Işık'ın seslendirdiği bir parça geldi aklıma. Nakarat kısmı bu duruma çok uyuyor. Yüksek sesle dinlemesi için kendisine gönderiyorum. ‬lay lay lom galiba sana göre sevmeler. Uğramaz mı semtine ayıplar, utanmalar?" dedi.

Başkan Soyer'e şarkılı gönderme yapan Mahmut Atilla Kaya, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer, EBSO Meclisi'nde bugün yaptığı konuşmada çok doğru bir ifade kullanmış. 2004-2014 yılları arasındaki Seferihisar Belediye Başkanlığı dönemini "lay lay lom bir dönem olduğunu görüyorum" şeklinde değerlendirmiş. Tebrikler. Doğru söze ne hacet... Biz de aynısını söylüyoruz sürekli. Seferihisar'da bolca yurtdışı gezileriyle, bütçe deliğini kapatmak için de satılan onlarca belediye arazisinin yitip gitmesiyle geçen bir 10 yıl... Kendi ifadesiyle, lay lay lom ile geçen yıllar...Sayın Soyer bu itirafıyla Seferihisar'a ve Seferihisarlı hemşehrilerimize alanen hakaret etmiştir, bu güzelim ilçenin yıllarını heba ettiğini de kendi ağzıyla açıklamıştır. "

yhrtu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.