AK Partili Kaya'dan Mardinlilere ziyaret

AK Partili Kaya'dan Mardinlilere ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya İzmir Mardinliler Federasyonu’nda gündemi değerlendirdi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Mardinliler Federasyonu’na (İMAF) yaptığı ziyarette, ülke gündemini değelendirdi ve İzmir’deki çalışmalarını anlattı. Kaya’ya AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. 

İMAF AK Parti Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve beraberindeki heyeti karşıladı. İMAF Genel Başkanı Beşir Tunç’un karşıladığı ziyarette, İzmir Mardinliler Vakfı (MARVAK) Başkanı Rasim Kahraman da katıldı. 

Kaya ve heyetinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İMAF Genel Başkanı Beşir Tunç, “İzmir’in en büyük nüfusuna sahip hemşeri topluluğu olarak, siyasette ve hayatın diğer alanlarında Mardinlilerin hak ettiği yere gelmesi için mücade ediyoruz. Sayın vekilimize de bu anlamda önereceklerimiz olacak. En temel beklentimiz ise, siyaset kurumunun kentimiz İzmir’in daha iyi hizmet görmesidir” dedi. 

BEKLENTİLERİMİZ VAR

MARVAK Başkanı Rasim Kahraman ise, 1 Kasım seçimleri öncesi dönemin bakanı, şimdiki Başbakan Binali Yıldırım ile çok sık görüştüklerinin altını çizerek, “Sayın Başbakanımızla seçim sonrası için bazı projelerimiz vardı. Henüz gerçekleştiremedik. Seçimden sonra İzmir’deki vekillere ulaşmak da maalesef zorlaştı. Bu konuda AK Parti’den beklentilerimiz var” diye konuştu. 

EL ELE VERECEĞİZ

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da, Mardinlilerle bir arada olmanın verdiği memnuniyeti ifade ederek, “Tabi başta Rasim Kahraman ağabeyimiz olmak üzere çeşitli eleştiriler aldık. Bunları duymak da bize güç veriyor. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. El ele verip kentimizi daha iyi yerlere taşıyacağız” sözlerine yer verdi. 

Kaya, son zamanlarda Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğinin altını çizerek, “Bölgemizde yaşanan olaylar karşısında çok dikkatli olmamız gerek. Türkiye, bu coğrafyada varlığını korumak için güçlü olmalı. Bu konuda muhalefete de çok iş düşüyor. Yenikapı’da gösterilen birlik ruhunun yaşatılması lazım” ifadelerine yer verdi. 

MARDİNLİLERİ UNUTMAYIN

Mardinli Gazeteci Yazar Salih Erkek de, dilek ve temennilerde söz alarak, “Sizler vekilsiniz, bizler de asiliz. Buradaki arkadaşlarımız sizden sadece kadir ve kıymet bilmenizi istiyor. Gerek vekil adaylığınızda gerekse seçildikten sonra İzmir’e katma değer sağladınız Şahsım olarak Sayın Başbakanı çok yakından tanıyorum. Evime geldi, bize şeref verdi. Bu tabuyu o yıktı. Sayın vekilim sizden ricam buradaki vatandaşların sesine kulak verin, İzmir’de yaşayan Mardinlileri unutmayın” açıklamasını yaptı. 

Konuşmaların ardından Kaya ve İMAF yönetimi küçük bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.