AK Partili Kaya'dan Selvitopu'na sert tepki! "Kına yak, eserinle gurur duy!"

AK Partili Kaya'dan Selvitopu'na sert tepki! "Kına yak, eserinle gurur duy!"

İzmir 1. İdare Mahkemesi Karabağlar Demokrasi Üniversitesi kampüsü ile ilgili Karabağlar Belediyesi’nin itirazlarını yerinde buldu ve yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin kampüsü için Karabağlar'da belirlenen alanın planlarına karşı, Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu tarafından açılan davada karara varıldı. İzmir 1. İdare Mahkemesi'ndeki 2019/1027 esas sayılı dava neticesinde, yürütmenin durdurulması kararı çıktı. Yaşanan gelişme sonrası AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Selvitopu’na çok sert tepki gösterdi. 

asinn_1_1_1.jpg

Sosyal medya hesabından konuyla ilişkin açıklama yapan AK Partili Kaya, "İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin kampüsü için Karabağlar'da belirlenen alanın planlarına karşı, CHP'li Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu tarafından açılan davada karara varıldı.  İzmir 1. İdare Mahkemesi'ndeki 2019/1027 esas sayılı dava neticesinde, yürütmenin durdurulması kararı çıktı. Kına yak Sayın Muhittin Selvitopu, kına yak! Bir kentin kaderiyle oynadın, Karabağlar'ın üniversite kenti olmasının önüne set çektin, ilçe insanının hayallerini kararttın. Kına yak, eserinle gurur duy!  Biz üniversitesiyle, spor tesisleriyle, sosyal donatı alanlarıyla Karabağlar'ı marka kent haline getirmek istiyoruz. Karabağlar'a bir gelecek vizyonu çizmeyi hedefliyoruz. Siz ise Karabağlar'ı varoş görüyor, ilçenin büyük yatırımları almaması için engellemelerde bulunuyorsunuz.Belediye Başkanı olduğu kentin gelişmesini istemeyen, yatırımları engelleyerek Karabağlar'a en büyük kötülüğü yapan Sayın CHP'li Muhittin Selvitopu, tarih seni affetmeyecek! Bunu sakın unutma. Ve yine şunu unutma, istediğin kadar engellemeye çalış, istediğin kadar önümüze set çekmeye gayret et, Karabağlar'ın kalkınmasını ve gelişmesini engelleyemeyeceksin" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.