Ak Partili Kırkpınar İzmirlilere teşekkür etti

Ak Partili Kırkpınar İzmirlilere teşekkür etti

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de başlatılan yardım kampanyaları ile duyarlılık gösterip adeta seferberlik başlatan İzmirlilere teşekkür etti.

Elazığ'da meydana gelen 6,8’lik deprem sonrası yardım faaliyetlerine İzmir’den destek verenlere teşekkür eden AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, “Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara ve Elazığ’lı hemşerilerimize bağışlarıyla destek olup güç veren tüm İzmirli Kadirşinas hemşerilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Devletin bütün kurumları ile deprem olduğu ilk andan itibaren bölgede olduğunu ve gerekli bütün çalışmaların titizlikle yürütüldüğüne dikkat çeken Kırkpınar, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan konuyu ilk andan itibaren yakından takip ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız deprem bölgesinde incelemelerde bulunup hayatını kaybeden vatandaşlarımızın cenazelerine katılarak, yaralı vatandaşlarımızı da bizzat ziyaret etti. Talimatlarıyla deprem bölgesine 44 milyon lira kaynak aktarıldı. İçişleri Bakanımız, Sağlık Bakanımız ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız başta olmak üzere bakanlarımız ve devletimiz bütün kurum ve kuruluşları ile deprem olduğu ilk andan itibaren hem Elazığ hem de Malatyalı vatandaşlarımızın yanında yer aldılar.  AK Parti olarak bizlerde yardım kampanyası başlatıp, vatandaşlarımıza destek olmaya çalıştık. Depremzede vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçları büyük bir titizlikle karşılanmakla birlikte vatandaşlarımızın göstermiş olduğu hassasiyet ve duyarlılık bizleri gururlandırmıştır” dedi.

Kırkpınar açıklamasının sonunda “İlk andan itibaren birbirine kenetlenerek deprem bölgesindeki kardeşlerimize desteklerini esirgemeyen İzmirli hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.