AK PARTİLİ KIRKPINAR’DAN BAYRAKLI VE KARŞIYAKA ZİYARETİ

AK PARTİLİ KIRKPINAR’DAN BAYRAKLI VE KARŞIYAKA ZİYARETİ

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir’in Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinde esnaf ve hastane ziyareti yaparak vatandaşları dinledi.

TBMM’de bütçe görüşmelerinin bitmesi ile birlikte İzmir’e dönen AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Yaşar Kırkpınar, yaptığı ilçe ziyaretleri ile sürekli vatandaşlarla bir araya geliyor.  Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinde esnaf ziyareti ve hastane ziyareti yaparak vatandaşları dinleyip sağlık hizmetleri ile ilgili bilgi alan Kırkpınar, AK Parti olarak sürekli halkın içerisinde olduklarını ve vatandaşların taleplerini birebir dinlediklerini belirtti. 

İlk olarak bayraklı İlçe Başkanlığını ziyaret edip teşkilat mensupları ile bir araya gelen Kırkpınar, İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından esnaf ziyareti yaparak, hem esnafları hem de vatandaşları dinleyip, kendisine iletilen sıkıntıları not alarak vatandaşların talep ve beklentilerine karşılık verdi. 

Ardında Karşıyaka ilçesine geçen Milletvekili Kırkpınar, burada ilk olarak Tepecek Eğitim ve Araştırma Hastanesi Karşıyaka Semt Polikliniğini daha sonra Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Sağlık kuruluşunda tedavi olan vatandaşlarla yakından ilgilenen Kırkpınar, İzmir’in sağlıkta değişim ve dönüşüm noktasında sağlık üssü olduğunu vatandaşlarında sağlık hizmetlerinden memnun olduğunu vurguladı. Kırkpınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Meclis’te yapılan bütçe görüşmelerinin bitmesi ile birlikte hemen İzmir’e döndük. Yaptığımız planla kapsamında önce ilçe başkanlıklarımızı ziyaret ediyor, ardından esnaf ve kahvehane ziyareti yaparak vatandaşlarımızla birebir görüşüp talep ve beklentilerini dinliyoruz.  Türkiye sağlık hizmetleri açısından hem Avrupa’nın hem de gelişmiş ülkelerin çok önünde. Şuan geldiğimiz noktada Türkiye hem vatandaşlarına en iyi hizmeti vermeye çalışıyor hem de sağlık turizmi açısından her geçen gün mesafe kaydediyor.  Özellikle İzmir sağlık turizmi açısından yüksek bir potansiyele sahip… İnşallah bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz.  Yeni kurulan üniversitelerin sağlıkla ilgili yapacakları yatırım ve iyileştirmeler, şehir hastanesinin hizmete girecek olması İzmir’i adeta sağlık üssü haline getirecek.”

“İZMİR VE İZMİRLİ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”
İzmir’in her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ettiğini vurgulayan Kırkpınar, “İzmir’imiz her şeyin en iyisini ve güzelini hak ediyor. Biz de bu gayreti gösteriyoruz.  Biz hükümet olarak sağlıktan,  ulaşıma, sanayiden çevre ve şehirciliğe kadar her alanda İzmir’e yatırım yapıyoruz,  yapmaya da devam edeceğiz.  Başkaları gibi İzmir’i her türlü alt yapı ve yerel hizmetler açısından mahrum ve mağdur etmedik etmeyeceğiz.  İzmir’de asbestli borulardan şu içen vatandaşlarımız var.  Hatta susuz kalan metropol ilçelerimiz var. Tankerlerle su kuyruklarında heba olan vatandaşlarımız var.  Biz vatandaşlarımızı susuzluğa mahkûm edip su kuyruğuna sokanlara inat milletimize hizmet etmeye ve milletimizle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

0-127.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.