Milletvekili Kırkpınar'dan 'Birlik ve Beraberlik' toplantısı

Milletvekili Kırkpınar'dan 'Birlik ve Beraberlik' toplantısı

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen birlik ve beraberlik toplantısına katıldı.

AK Parti ve MHP İlçe teşkilatlarının yoğun katılımı ile dere mesire alanında gerçekleştirilen toplantıda teşkilat mensuplarına hitap eden Milletvekili Kırkpınar, AK Parti olarak gerçek belediyecilik vizyonu doğrultusunda milletin huzurunda olduklarını belirterek, 21 yıldan beri yaptıklarının ortada olduğunu söyledi.

img-4999.jpeg

Eser ve hizmet siyaseti ile millete hizmet yolundan hiç sapmadıklarını ifade eden Kırkpınar, “Kendi siyasetlerini yalandan, iftiradan, riyakarlıktan, şovmenlikten, kirli işbirliklerinden ibaret görenlere inat, eser ve hizmet siyasetinden taviz vermeyeceğiz. 21 yılda girdiğimiz 17 seçimde olduğu gibi 31 Mart'ta da doğru bildiğimiz yolda kararlılıkla yürüyeceğiz. Bu süreçte teşkilatımızın her bir ferdine çok büyük sorumluk düşüyor. 31 Mart’ta kadar gece gündüz demeden çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. İnşallah 31 Mart akşamı Kemalpaşa zaferimizi Sn. Cumhurbaşkanımıza armağan edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti olarak ayıran ayrıştıran bir anlayışla değil, oy versin vermesin herkese eşit hizmet anlayışı ile belediyecilik yaptıklarını belirten Kırkpınar, millete hizmet yolunda bahane aramadıklarını, kolayı seçenlerden asla olmadıklarını, belediyelerin kaynaklarını en doğru, en etkin ve hakkaniyetli şekilde kullanarak vatandaşın sorunlarına çözüm ürettiklerini kaydetti.

Kırkpınar konuşmasında şu ifadeler yer verdi; “Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Hamza Dağ ile birlikte bütün ilçe belediye başkan adaylarımızla beraber inşallah İzmir’e İzmirliye hizmet için çıktığımız bu yolda sizlerin ve hemşehrilerimizin destekleri ile 31 Mart akşamı büyük bir zaferi kutlayacağız. İnşallah bu zafer sonucunda gözbebeğimiz İzmir’imize hizmet ve eser siyasetimizle kalıcı hizmet ve eserler yapmak için hep birlikte yola koyulacağız. Hazır ve kararlı bir şekilde özellikle muhalefetin idaresi altında durumu giderek kötüleşen şehirlerimizi, ilçelerimizi içine düştükleri girdaptan süratle çıkarıp hak ettikleri yüksek standartta hizmetlere kavuşturacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.