AK Partili Nasır, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin toplantısına konuk oldu!

AK Partili Nasır, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin toplantısına konuk oldu!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği  (ASKON) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen  toplantıya  katıldı

ASKON İzmir Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır Toplantının açılış konuşmasını yapan ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü; "İş dünyasının dinamiklerini çok iyi bilen İzmir Milletvekilimiz Necip Nasır'ı toplantımızda misafir etmekten dolayı mutluyuz. ASKON İzmir Şubesi olarak, şehrimizi ve ülkemizi ilgilendiren konularda bundan sonra da milletvekilimizle koordineli bir şekilde çalışmaya ve sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.

img_6336.jpg

İş dünyasının sorunlarını ve beklentilerini yakından bildiğini dile getiren Necip Nasır, iş insanlarının sorunlarının çözümü noktasında bir köprü vazifesi göreceğini dile getirdi. Nasır, iş dünyasının sorun ve taleplerinin sektörel olduğu gibi bölgesel farklılıklar da gösterdiğini, bu nedenle gelecek her türlü talep ve beklentileri meclise ve yetkili mercilere taşıyarak çözüm noktasında gerekenin yapılması için 24 saat hizmete hazır olduğunu söyledi.

2 saat süren toplantıda katılımcılardan aldığı yazılı ve sözlü sorunların çözümü için kendilerine dönüş yapılacağını söyleyen Nasır'a katılımcılar, verimli bir toplantı yaptığı ve göstermiş olduğu samimiyetten dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.