AK Partili Nasır, STK temsilcileri ile bir araya geldi!

AK Partili Nasır, STK temsilcileri ile bir araya geldi!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, hemşeri derneklerinin temsilcileriyle buluştu.

Aralarında vakıf, konfederasyon, federasyon ve dernek başkanlarının yer aldığı yaklaşık 100 sivil toplum kuruluşu yöneticisiyle bir araya gelen Nasır, hükümeti ilgilendiren konuları meclis gündemine taşımak için çalışacağını söyledi.  Kendisinin de sivil toplum örgütlerinde önemli görevlerde rol aldığını belirten Necip Nasır, çeşitli nedenlerden ötürü kendi memleketlerinden ayrılıp İzmir’e gelen ve kültürel zenginliklerini dernekler vasıtasıyla yaşatan STK'ların çok önemli olduğunu vurguladı. 

neci̇p-nasir-stk-001.jpg

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI  ÖNEMLİ BİR GÜÇTÜR

Derneklerin, büyük zenginliğimiz olan kültürleri yaşatmaya çalıştıklarını ve hemşerilerinin sorunları çözmek için yola gönüllülük esasıyla çıktıklarını söyleyen Necip Nasır, “STK başkanlığı da yaptığım için dernek yöneticiliğinin zorluklarını yakından biliyorum. Dernek başkanları ve yönetim kurullarının maddi ve manevi fedakarlıklarla, gönüllülük esasıyla yürüttüğü bu çalışmalarında   sorunlarının çözümü için her zaman yanlarında olacağım” diye konuştu.

2 saat boyunca katılımcılardan aldığı sağlık, ekonomi ve sosyal alandaki konu başlıklarıyla ilgili yazılı ve sözlü sorunları dinleyerek notlar alan Nasır, sorunların takipçisi olacağının altını çizdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.