AK Parti'li Özalan verdiği sözleri yerine getiriyor

AK Parti'li Özalan verdiği sözleri yerine getiriyor

AK Parti İzmir milletvekili Alpay Özalan, 24 Haziran Seçimlerinde gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinde verdiği sözleri yerine getiriyor.

 

Alpay Özalan Menemen’e yaptığı ziyarette Asarlık Mahallesinde bulunan 2 spor kulübünü ziyarette bulunmuş, çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan, tehlikeli ortamlardan spor aktiviteleriyle kurtulabileceğinin altını çizmişti. Bu kapsamda Asarlık’ta bulunan spor tesisinde incelemelerde bulunan Özalan, sahanın yenilenmesi gerektiğini bunun içinde elinden geleni yapacağını söz vermişti. Geldiğimiz noktada seçimlerden sonra gerekli girişimleri yapan Özalan, spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun da desteğiyle sahanın yenilenmesi yönündeki çalışmalara başlanıldı.

     Asarlık spor tesisinin yenilenmesinin yanında Beydağ, Bayındır gibi  ilçelerimizde de yeni tesislerin yapılması yönünde çalışmalarının sürdüğünü belirten Özalan, en kısa zamanda yeni müjdeler verileceğini de belirtti.

    İzmir’de yer alan Gençlik Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileriyle de bir araya gelen Özalan, ülkemizin geleceğinin en önemli yapı taşı olan gençlerimiz için; spor, sağlık, milli ve ahlaki değerler, sanat, edebiyat ve tarih gibi birçok konu hakkında istişarede bulunarak gençlerimizin ihtiyaçları hakkında notlar aldı.

02_haber.jpeg

   İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi hakkında ise; Sayın bakanımız tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı, daha önce büyükşehir belediye başkanlığı tecrübesi olan Ege’nin öz evladı İzmir’imizin önemli İş adamlarından biridir. İktisat kongrelerinin yapıldığı İzmir’imize Ekonominin başında yıllarca bulunan bir bakanın aday olması da ayrıca güzel bir hamle olmuştur. İzmir’in hizmet belediyeciliğiyle tanışması tüm dünya da İstanbul gibi bir marka olması sadece Ak belediyecilik anlayışıyla mümkün olacaktır. İzmir her açıdan mükemmel bir şehir. Meşhur bir anekdot var;”Cevherin değerini ancak sarraflar bilebilir.” diye, İzmir gerçekten o anekdottaki çok değerli cevher gibi bu gerçeği kimse inkar edemez, ve yıllardır görüyoruz ki bu cevher değerini bilmeyen, beceriksiz ellerde heba olmaktadır, bunun içinde İzmir’e hizmet belediyeciliğinin gelmesi için Nihat bey’le birlikte tüm Ak Parti ailesi olarak çok çalışacağız, ifadelerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.