AK Partili Özbaş: "Mazeretimiz yok"

AK Partili Özbaş: "Mazeretimiz yok"

Projeleriyle dikkati çeken Ak Parti 2.Bölge Milletvekili aday adayı Ali Özbaş eğitim konusundaki düşüncelerini gençlerle paylaştı.

Ali Özbaş’ın yönetimini çocuklarına devrettiği Özçe Demir Çelik’in bir okulu var: Çıraklık Eğitimi Merkezi. 30 genç var okulda. Kimi okuma yazma bilmeyen insanlar milyon dolarlık makineleri öğreniyorlar.Özbaş burada öğrencilere “%100 Düşünce Gücü” ve “Mazeret Yok”kitaplarını dağıtıyor.”Mazeret Yok”un yazarı Jay Rifenbary’e göre yaşamınızın değişmesini istiyorsanız yaşamınızda değişiklikler yapmalısınız. Fakat yaşamınızın kendiliğinden değişmesini beklerseniz yaşam da sizi bekler. Kimse ayağınıza kadar gelip size coşkulu bir yaşam fırsatı sunmaz.

ciraklik_zorunlu_egitim_olacak_1459577134_4567.jpg

 “Cumhurbaşkanımız’ın da her zaman söylediği gibi Türkiye’nin müreffeh yarınları için umudumuz, en büyük gücümüz gençlerdir.Gençlere en iyi imkanları sunmada da hiçbir mazeretimiz bulunmuyor”diyen Ali Özbaş öncelikle ilk öğretimden sonra yönelinecek olan meslek liselerinin ara insan ihtiyacını gidereceğini belirtti.Ekonominin kötülüğünün tamamen bir algı olduğunu vurgulayan Özbaş bir projesinin de bu algıyı kırmak için her düzeyde öğrencileri Osmanlı topraklarında dolaştırmak olduğunu belirterek şöyle konuştu.”Osmanlı döneminden beri bu algı devam ediyor.Oysa ekonominin göstergeleri olumlu.Ben bu algıyı kırmak için gençleri yurtdışına götüreceğim. Oralarda içerdeki bu karamsar hava yok.Arap ülkeleri olsun,Balkanlar olsun ,Türk Cumhuriyetleri olsun dışarıdan Türkiye muhteşem görünüyor”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.