AK Partili Özdağ, bayramda şehit aileleriyle buluştu

AK Partili Özdağ, bayramda şehit aileleriyle buluştu

"FETÖ DÜNYA’NIN EN TEHLİKELİ VE SİNSİ ÖRGÜTÜ"

 

Ramazan Bayramında Sarıgöl, Alaşehir ve Salihli ilçelerinde Şehit Ailelerini ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ devlete ve millete kastetmek isteyenlerin PKK terörünü Türkiye'nin başına bela ettiğini ve bunu 30 senedir kullandığını belirtti. Özdağ, PKK'nın 10-15 emperyalist devletin adına vekaleten dövüşen taşeron bir örgüt olduğunu ileri sürerek, Kürtlerin ve Müslümanların sözcüsü olamayacağını kaydetti.

Sarıgöl, Alaşehir ve Salihli’de Ramazan Bayramı dolayısıyla bir dizi programlara katılan ve teşkilat mensuplarıyla bayramlaşan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Şehit Hava Pilot Üsteğmen Zeynel Özgür Özbahçeci, Şehit Piyade Astsubay Çavuş Osman Ersoy ve Jandarma Er Ali Suyabatmaz'ın ailelerini ziyaret ederek talep ve beklentilerini dinledi.

PKK BİR SARMAL

Türkiye'nin büyümesini istemeyen emperyalist egemen güçlerin taşeron olarak terör örgütlerini kullandığını kaydeden Özdağ, “Onlar istiyorlar ki Türkiye'yi meşgul edelim, özerklik teraneleri, Kürdistan teraneleriyle ortalığı kana bulamak, bölmek istiyorlar. Terörle mücadeleye kararlı bir şekilde devam edilerek bu terör örgütlerinin üstesinden gelinecek. Türkiye büyük ve güçlü bir devlet. Zaten Kürt kardeşlerimiz, Türkmen, Arap, Azeri kardeşlerimiz rahatsız bu işlerden. O bölgede ayrı bir özerklik kurmaları mümkün değil. Türkiye bir bütün. Bu uğurda hepimiz görevimizi yapmaya devam edeceğiz inşallah. Tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet olarak. Ezanımız susmayacak, bayrağımız da inmeyecek. PKK ile mücadele devam etmelidir. Her türlü AB standartlarının üzerinde dahi biz haklar verdik. Bir Türk'ün olduğu ama bir Kürt'ün olamadığı bir şey söylesinler bana. Tüccar mı olamıyorlar, kaymakam mı olamıyorlar, bakan mı olamıyorlar, başbakan mı olamıyorlar, belediye başkanı mı olamıyorlar, ne olamıyorlar? Burada mesele Kürt-Türk meselesi değil. Mesele Türkiye'nin kalkınma hamlelerini dumura uğratmak. Bu nedenle PKK terör örgütünü bizim başımıza bir sarmal olarak getirdiler. Son zamanlarda ciddi bir mücadele veriyoruz. Çözüm süreci doğruydu, elbette bunun metodu konuşulabilir. Üslubu konuşulabilir. Çözüm sürecini devletin zafiyeti olarak değerlendirdiler. Daha sonra da devrimci halk savaşını başlatıyoruz dediler. Çözüm sürecini askıya alıyoruz, özerk bölgeler ilan ediyoruz. Bu noktada Türkiye Cumhuriyeti devleti gök kubbeyi başlarına yıktı. Devlet vatandaşına karşı güvercin, teröriste karşı şahin. Bunu yaptığınız zaman başarılı olursunuz. Teröristin anladığı dil şudur; Çözüm sürecinde lütfen dedik anlamadılar, şimdi ulan diyoruz. Bugün Şehit ailelerini ziyaret ederek her an ve her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Ailelerine ve aziz Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

FETÖ DÜNYA’NIN EN TEHLİKELİ VE SİNSİ ÖRGÜTÜ

FETÖ’nün Dünya’nın en tehlikeli ve sinsi terör örgütü olduğunu kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Terörle mücadele kesintisiz sürdürülecek. Darbecilerle ve örgüt ayağıyla mutlaka mücadele etmeliyiz. Burada cemaat saikiyle buraya girenlerle, örgüt saikiyle buraya girenler ayırt edilmelidir. Bunu yapmalıyız. Darbeyi yapanlar belli. Örgüt olarak buraya 1969 yılından beri devleti ele geçirmek amacıyla girenler de belli. Bunun kurucuları belli, kaçakları belli, A takımı, B takımı, C takımı belli. Burada kriptolar var, onları da telefon görüşmeleriyle, teknik takiplerle, teknolojik imkânları kullanarak bunları sağlayacağız. Özellikle burada hukuktan ayrılmamak gerekiyor. Hukuk çok önemli. Hukuk büyük balıkların yırtıp geçtiği, küçük balıkların takıldığı balık ağı olmamalıdır. Hukuk suçlu kimse onun yakasına yapışmalıdır. FETÖ sadece Türkiye'de cumhuriyet tarihinin en büyük örgütü değil, dünyanın en büyük örgütü terör örgütüdür” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.