AK Parti'li Şengül: “İzmir’de adaletli hizmet yapılmadı"

AK Parti'li Şengül: “İzmir’de adaletli hizmet yapılmadı"

Başkan Şengül’den ‘eşit hizmet’ çıkışı

Karabağlar’da, Amatör Spor Kulüpleri ve Hemşehri Derneklerinin temsilcileriyle buluşan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir’in her noktasına eşit ve adaletli hizmetin gitmediğini söyledi. Şengül, “Alsancak ve Karşıyaka’nın sahilinden oy alıyorsunuz diye, nasıl oluyor da tüm yatırımları oraya yapabiliyorsunuz? Karabağlar’ı nasıl göz ardı ediyorsunuz? Bugüne kadar Karabağlar’a birçok vaatte bulunuldu ama hiçbir sorun çözülmedi. Vatandaşı hep aldattılar” dedi.

Karabağlar Genç Yıldız Spor Kulübü’nün düzenlediği ve yoğun katılımla gerçekleştirilen kahvaltı programında konuşan Başkan Şengül, Karabağlar’ın acil çözüm bekleyen sorunlarına değindi. Başkan Şengül, “Karabağlar, İzmir’in en büyük ilçesi olmasına rağmen gelişmişlik anlamında unutulmuş, kendi haline bırakılmış ve sorunlarıyla boğuşan bir ilçe. Artık bu anlayışa ‘dur’ dememiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BÜTÇESİ PEŞKEŞ ÇEKİLDİ, FUZULİ HARCAMALAR YAPILDI

Karabağlar’da altyapı ve çarpık kentleşme gibi birçok sıkıntının olduğuna dikkat çeken Şengül, “24-25 tane amatör spor kulübümüz var. Gece saat 12’ye kadar idmanlar yapılıyor. Bir tane çim sahayı yapamıyor musunuz? Sağa sola peşkeş çektiğiniz, fuzuli harcadığınız bütçenin belli kısmını çocuklarımıza ayırsak, onların spor yapacağı alanları oluştursak kötü mü olur? Bu sayede onları zararlı alışkanlıklardan da koruruz. Karabağlar’da altyapı sorunu ve çarpık yapılaşma var. Acil dönüşüm gerekli. Siz, Alsancak ve Karşıyaka’nın sahilinden oy alıyorsunuz diye, nasıl oluyor da tüm yatırımları oraya yapabiliyorsunuz? Tüm vatandaşlarımıza, adaletli ve eşit hizmet yapılmalı. Biz, kenarda kalmış ve kendini ifade edememiş halkımızın da sesi olacağız” diye konuştu.

İLÇENİN SORUNLARINI BİLEN BİR KİŞİYİ ADAY GÖSTERECEĞİZ

Başkan Şengül, şöyle devam etti: “Karabağlar’ın sorunlarını bilen, vatandaşa dokunan, ayrıcalık yapmayan bir aday belirleyeceğiz. Herkese insanca değer veren bir kişiyi aday göstereceğiz. Bugüne kadar Karabağlar’a birçok vaatte bulundular ama verdikleri sözlerin hiçbirini de yerine getirmediler. Artık buna son vereceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.