AK Partili Şengül, "İzmirliler ile alay ediyorlar"

AK Partili Şengül, "İzmirliler ile alay ediyorlar"

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, önce partisinin Bayraklı’daki seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi, ardından da Kemalpaşa’da binlerce kişinin katılımıyla yapılan mitingde coşkulu kalabalığa seslendi.

CHP’nin İzmir’i yıllardır aldattığını ve vatandaşlarda büyük hayal kırıklığı oluşturduğunu söyleyen Şengül, “CHP’nin İzmir’e hizmet etme gibi bir derdi, amacı yok. O kadar çok şımardılar ki, ‘İzmir bizim kalemiz, ceketimizi koysak kazanırız’ diyorlar. İzmirliler ile alay ediyorlar. Vatandaşlarımız da her şeyin farkında. İçten içe kızıyor, bunlara gerekli cevabı vermek için gün sayıyor. Artık yeter, iyi bir dersi hak ettiler” dedi.

Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi’nde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın da katılımıyla gerçekleştirilen açılışta önemli mesajlar veren Başkan Şengül, CHP’nin bugüne kadar “Atatürk” ve “Cumhuriyet” gibi ortak değerler üzerinden İzmir’in iyi niyetini kullandığını vurguladı.

unnamed-(8)-067.jpg

‘BU NASIL ATATÜRKÇÜLÜK’, ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL

Şengül, “CHP dönüştürüldü, devşirildi. CHP’nin artık HDP’den farkı kalmadı. CHP’lilere sorsanız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Cumhuriyet’i dillerinden düşürmezler. Ama nasıl oluyorsa, Türkiye’nin topraklarında gözü olanlarla kol kola geziyorlar. Vatanına kurşun sıkanlar, CHP’nin meclis üyesi listesinde yer alıyor. Atatürkçü olan kişi vatanını sever, her şeyden önce ülkesinin menfaatini düşünür. Bu nasıl Atatürkçülük, nasıl vatanseverlik anlamak mümkün değil” dedi.

unnamed-(10)-039.jpg

KEMALPAŞA’NIN YAPTIĞINI BÜYÜKŞEHİR YAPAMADI

Kemalpaşa’da yoğun katılımla gerçekleştirilen mitingde de konuşan Şengül, belediyenin hizmetlerine dikkat çekerek, “Belediye Başkanımız Arif Uğurlu, 5 yıl içinde ilçenin çehresini değiştirdi. İzmir’de, artık Kemalpaşa konuşuluyor. İzmir'de, Büyükşehir Belediyesi’nin yapamadığı projeleri, Kemalpaşa Belediyesi tek başına hayata geçirdi. Başkanımız, gecesini gündüzüne kattı, hayallerin de ötesine geçti. Şimdi ikinci 5 yılda, Kemalpaşa daha da gelişecek. Herkes Kemalpaşalı olmak ve buraya gelmek isteyecek. Projeler artarak devam edecek. Zaten görünen o ki Kemalpaşa işi bitirmiş. Sizleri şimdiden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.