AK Partili Şengül, “Öyle bir miting yaptık ki, hala karın ağrıları geçmedi”

AK Partili Şengül, “Öyle bir miting yaptık ki, hala karın ağrıları geçmedi”

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Gündoğdu Meydanı’nda yapılan “Cumhur Mitingi”ne İzmir halkının büyük ilgi gösterdiğine dikkat çekerek, bu durumun Millet İttifakı’nda sıkıntı ve stres oluşturduğunu söyledi.

Başkan Şengül, “Yaptığımız miting, ‘zillet ittifakı’na dert oldu. Dün akşamdan beri karın ağrıları geçmedi. Strese girdiler ve paniğe kapıldılar. İşi gücü bıraktılar, mitingimizle ilgili boş konuşuyorlar. Çok biliyorsanız, siz de 20 bin kişi toplayın, yerel seçimle ilgili mitinginizi yapın görelim. Bizim mitingimizde, daha önce kendi mitinginiz için zorla alanlara taşıdığınız İZELMAN ve ESHOT çalışanları yok. Onların eşleri de yok. Bizim mitingimizde yüreğiyle oraya gelen İzmirli hemşehrilerimiz var” dedi.

İzmir’de Cumhur İttifakı’na olan desteğin her geçen gün arttığını ve bunun açıkça görüldüğünü söyleyen Başkan Şengül, “Biz gücümüzü sadece milletimizden alıyoruz. Projelerimize, kendimize güveniyoruz. Samimi bir şekilde, nasıl bir İzmir hayal ettiğimizi tüm vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Bu durum, İzmir’de karşılık buldu. İzmir’in neresine gitsek ‘bizi bunlardan kurtarın’ diyen vatandaşlarımızı görüyoruz. Hasretle bizi bekliyorlar. İzmir’in bize olan desteği, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yaptığımız mitingde bir kez daha görüldü. Kıvranıyorlar, iyice paniğe kapıldılar. Ama korkunun ecele faydası yok. 31 Mart’ta zafere ulaşacağız. İzmir’i beceriksiz yöneticilerin esaretinden kurtaracağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.