AK Partili Sürekli, "Kiraz hastanesinden oldu"

AK Partili Sürekli, "Kiraz hastanesinden oldu"

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den gündeme dair açıklamalar

Ak Parti İzmir Milletvekili ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyon Üyesi Necip Nasır’ın, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda, ‘Kentsel Dönüşüm’ konulu basın açılaması öncesi, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, açıklamalar yaptı. Başkan Sürekli, merkezi iktidar olarak İzmirlilere hizmet noktasında ellerinden geleni yaptığını ifade ederek, ‘’Malumunuz CHP Belediyeleri İzmir’de görevde, yerelde iktidardalar. Biz, yerel iktidara mazeret bırakmama eğilimindeyiz. Biz iktidar olarak, geçmişte de elimizden geleni yaptık, destek olduk, onlar mazeret ürettiler. Bu sefer biz koordinasyonu daha da artırarak, hizmet yolunda, sayın Başkanın, bütün sorunlara çözüm üreterek, mazeret bırakmadan, İzmir’e hizmet etmesini umuyoruz. Bu bağlamda; Konak Tüneli’ni, Büyükşehir Belediyesi’nin talebi üzerine, tüneli, bölgeyi, yolu, ulaşım ağını Büyükşehir Belediyesi’ne devrettik.  Kangren halinde bulunan, 2 yıldır şehrimizin gündeminde bulunan Özkanlar Pazarını, viyadüklerin altını Karayolları’ndan tesis ederek, ilçe belediyesi ile birlikte çözüm ürettik ve Özkanlar Pazar’ının açılışını hep birlikte yaptık. Şuanda esnaflar mutlu bir şekilde işinin başında. Çiğli Tramvayı ivedilikle Ankara’dan onay aldı ve projede hızlı bir şekilde ilerleyecek inşallah. Buca metrosu. Buca Metrosu ile ilgili onay gündemdeydi, hızlı bir şekilde Ankara’dan onay alarak, projenin realize edilmesi için çalışmalar sürüyor. Bunun dışında, Bostanlı Barınağı ile ilgili görüşmeler ve çalışmalar sürüyor. Hem Büyükşehir cephesinde hem de bakanlık cephesinde. Bunlar olumlu gelişmeler’’ dedi.

11beeae2-2dfb-443b-aee0-d0539adec1b5.jpg

"Sonuç, Karabağlar üniversitesinden oldu, Kiraz hastanesinden oldu"

Kiraz ve Karabağlar’da yaşanan iptal davalarına da değinen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘’Bir de Kiraz gelişmesi var. Ondan önce Karabağlar’da bir plan iptali vardı. Karabağlar’da plan iptalini sağlayan Karabağlar Belediyesi’nin açtığı dava sonrası, plan iptal oldu. Kiraz’da da Büyükşehir Belediyesi’nin iptal davası sonrası plan iptal oldu. Sonuç, Karabağlar üniversitesinden oldu, Kiraz hastanesinden oldu. Bunu İzmirlilerin takdirine bırakıyoruz. Özellikle, belediye başkanımızın rantçılıkla suçlanması kabul edilemez bir durumdur. Şiddetle red ediyoruz. El insaf diyoruz. Orada hastane yapılması için, Kiraz’ın gelişmesi için yapılan plana bu gerekçelerle itiraz ettirmek ve iptal ettirmek hiçbir haklı sebeple izah edilemez. Üniversite alanı niye kalktı orada. Kiraz Belediye Başkanımız, kendi makamının da yer aldığı yepyeni hizmet binasını üniversiteye tahsis ederek, Kiraz’ın üniversite problemini çözdü. Kiraz’da artık üniversite var. Başkan bunu kendisi çözdü. Hastaneye acil ihtiyacımız var. Hastanede, Haziran ayında temelini atacaktık plan iptalinden dolayı temeli atamıyoruz. Kiraz gibi sosyo ekonomik düzeyi belli bir yerde, belediyenin kendi mülkünde, planın iptal edildiği yer. Konut ve ticari alanlarının olduğunu iddia ederek, ranttan söz etmek hiçbir şekilde izah edilemez. Hiçbir haklı gerekçesi yoktur. Tamamen polemik üretmek içi yapılan beyanlardır. Kiraz’da kinci hizmet dönemini yaşayan belediye başkanımıza yapılan bu haksız suçlamayı da İzmirlilerin ve kamuoyunun takdirine sunuyoruz’’ dedi.

083f9146-e826-404d-bbed-8c3ff2c51b0d.jpg83a292b4-e82f-469f-b531-96728d16d93e.jpg15a0c065-0507-4999-8061-bbefbe5e9f70.jpg77966a87-07ea-4418-8d85-bb86217ade3b.jpgd6b2822f-28fa-40b3-aeeb-5174624abf30.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.