AK PARTİLİ SÜREKLİ'DEN WHATSAPP İLETİŞİM HATTI

AK PARTİLİ SÜREKLİ'DEN WHATSAPP İLETİŞİM HATTI

Milletvekili Kerem Ali Sürekli, vatandaşların talep ve şikayetlerini kendisine daha kolay ulaştırması ve sorunlara en kısa zamanda dönüş yapılması amacıyla WhatsApp iletişim hattı oluşturdu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) çalışmalarından kalan zamanının büyük bölümünü İzmir’de vatandaşa ayıran ve Milletvekili seçildiği günden bu yana halkla iç içe olan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, önemli bir uygulamayı hayata geçirdi.


Sürekli, vatandaşların talep ve şikayetlerini kendisine 7/24 ulaştırması ve sorunlara en kısa zamanda dönüş yapılması amacıyla WhatsApp iletişim hattı oluşturdu.

Sürekli kendisine ait sosyal medya hesabından, WhatsApp iletişim hattı oluşturduğunu duyurdu. 0506 312 35 06 telefon numarasından İzmirliler dilek, şikayet ve önerilerini mesaj yoluyla Sürekli’ye duyurabilecek.

Halk günleri ve ilçe turlarının yanı sıra sosyal medya hesapları üzerinden de vatandaşla temas halinde olan Sürekli, WhatsApp iletişim hattı ile sosyal medyada tek kanaldan vatandaşla daha sağlıklı ve hızlı diyalog kuracak.

whatsapp-image-2017-11-29-at-17.42.50.jpeg

İSTEK ŞİKAYET VE ÖNERİLERE DAHA HIZLI DÖNÜŞ YAPACAĞIZ
 

İzmirlinin sorunlarına, talep ve şikâyetlerine hızlı ve etkili dönüş amacıyla WhatsApp iletişim hattı oluşturduklarını ifade eden Sürekli, “Meclis’te yoğun çalışmalar içindeyiz. İzmir’deki zamanımın büyük kısmını vatandaşla, teşkilatımızla geçiriyorum. Gidemediğimiz, ulaşamadığımız vatandaşla da sosyal medya aracılığıyla iletişim kuruyorduk. Farklı sosyal medya hesaplarında yoğunluk oluyordu. Hem vatandaşın bize ulaşmasında hem de bizim dönüşlerimizde sıkıntı yaşanabiliyordu. Vatandaşların talep ve şikayetlerini daha kolay ulaştırması ve sorunlara en kısa zamanda dönüş yapılması amacıyla bu adımı attık. WhatsApp iletişim hattı ile aslında vatandaşla sosyal medyadan diyaloğumuzu tek çatı altına aldık. İzmirliler 7/24 dilek, şikayet, sorun ve önerilerini 0506 312 35 06 numaralı telefonun WhatsApp hattından bana ulaştırabilir” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.